Jojić pomogao Zvezdi, Everton rasturio Lion, Sosijedad bolji od Vardara! (FOTO)
Foto: Reuters

liga evrope, 4. kolo

Jojić pomogao Zvezdi, Everton rasturio Lion, Sosijedad bolji od Vardara! (FOTO)

U Grupi D AEK i Milan su u Atini odigrali bez golova, a Austrija je kao gost pobedila Rijeku sa 4:1

Objavljeno: 23:15h

Fudbaleri Viljareala pobedili su večeras na gostovanju u Pragu Slaviju sa 2:0, u utakmici četvrtog kola Grupe A u Ligi Evropa i zadržali prvo mesto na tabeli.

Španski tim poveo je u 15. minutu golom Karlosa Bake, a konačan rezultat postavio je Simon Deli, koji je postigao autogol u 89. minutu.

U drugoj utakmici u toj grupi Astana je u Tel Avivu pobedila Makabi sa 1:0. Viljareal je i dalje neporažen, prvi je na tabeli sa osam bodova, bod manje ima Astana, Slavija je sakupila pet bodova, a Makabi, koji nije postigao nijedan gol, ima bod.

U Grupi D AEK i Milan su u Atini odigrali bez golova, a Austrija je kao gost pobedila Rijeku sa 4:1. "Roso-neri" su prvi na tabeli sa osam bodova, AEK ima šest, Austrija četiri, a Rijeka tri boda.

foto: Reuters

Fudbaleri Liona pobedili su na svom terenu Everton sa 3:0 golovima Bertrana Traorea u 68. minutu, Usema Auara u 76. i Memfisa Depaja u 88. minutu.

SRAMOTA! SKANDAL! Kokeza zahtevao da ZAIGRA za reprezentaciju, Muslin odbio i popio otkaz! (FOTO)

Stojković uporedio Partizan sa Barselonom i Argentinom posle pobede nad Skenderbegom! (FOTO)

U drugoj utakmici u Grupi E Apolon i Atalanta odigrali su 1:1. Atalanta i Lion su bez poraza i imaju po osam bodova, Apolon je sakupio tri, a Everton samo jedan bod.

foto: AP

U Grupi F Kopenhagen je kao domaćin pobedio Žlin sa 3:0. Golove su postigli dvostruki strelac Benjamin Verbič, u 49. i drugom minutu nadoknade vremena i Mihael Luftner u 40. minutu.

U drugoj utakmici u toj grupi Šerif je kao gost u Moskvi pobedio Lokomotivu sa 2:1. Kopenhagen i Šerif vode na tabeli sa po šest bodova, Lokomotiva ima pet, a Žlin dva boda.

foto: AP

U Grupi C Bašakšehir i Hofenhajm odigrali su 1:1, a istim rezultatom završena je i utakmica Ludogoreca i Brage.

Ludogorec je prvi na tabeli sa osam bodova, Braga ima bod manje, treći je Hofenhajm sa četiri, a Bašakšehir ima dva boda.

foto: Reuter

Jarčevi su odigrali najbolji meč sezone protiv beloruskog prvaka i slavili sa 5:2, posle dva preokreta.

Bilo je 1:0, pa 1:2, da bi momci Petera Štegera na kraju dobili sa 4:2. Veleobrt u igri nemačkog tima koji je večeras osvojio prve bodove i uključio se u borbu za prolaz dalje, uneo je Japanac Juja Osako.

Njega je Šteger uveo na poluvremenu umesto veziste Klemensa, a ovaj mu se revaširao s dva gola i asistencijom. Prvo je izjednačio na 2:2 u 54. minutu, da bi u 82. na divno dodavanje Bitenkura"zaključao" tri boda na nekadašnjem Mingersdroferu.

Lep momenat bio je i pogodak Žirasija za 3:2, pošto je mladi Francuz pogodio iz slobodnjaka, a u strelce je stigao da se upiše i naš Miloš Jojić. On je pogodio za konačnih 5:2 posle centaršuta Osaka.

LIGA EVROPE - 4. KOLO:

foto: Printscren Uefa.com

BONUS VIDEO: Tavamba posle meča sa Skenderbegom

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.