Albanci, kako vas nije sramota da OVO nazivate provokacijom?! (FOTO)
Foto: AP

sve im smeta

Albanci, kako vas nije sramota da OVO nazivate provokacijom?! (FOTO)

Počele su da stižu pritužbe kako su na svakom koraku provocirani od strane navijača Partizana i običnih građana...

Objavljeno:

Nekoliko sati pre utakmice sa Partizanom, iz tabora albanskog Skenderbega počele su da stižu pritužbe kako su na svakom koraku provocirani od strane navijača Partizana i običnih građana?!

Albanski portal "Njuzsport" izdvojio je tri događaja koja su se dogodila tokom četvrtka, a ocenjeni su kao čiste provokacije iz Partizana.

Fudbaler Skenderbega preti Partizanu! (VIDEO)

SPREMNA KOREOGRAFIJA GROBARA ZA SKENDERBEG: Albance u Beogradu čeka ON, neće im biti nimalo svejedno! (FOTO)

Prvo je autobus u kojem su bili igrači Skenderbega, koji su jutros išli na trening na stadion Partizana, doživeo lakši sudar. Kako javlja ovaj portal, autobus je imao "kratak spoj" sa jednim automobilom, pa iako je šteta bila minimalna, fudbaleri albanskog tima su ocenili da je reč o - provokaciji.

foto: Nebojša Mandić

Kada je autobus nastavio posle toga put ka hotelu, jedan automobil se parkirao nasred puta, pa nije mogao lako da skrene ka objektu gde su smešteni fudbaleri, što je ozbiljno iznerviralo vozača.

I na kraju, kada je rukovodstvo Skenderbega stiglo u hotel, pokvarila su se vrata na na ulazu, pa nekoliko minuta niti su oni mogli da uđu unutra, niti da neko izađe napolje.

foto: Newsport.al/Printscreen

I na kraju, lsti portal je kao najveću provokaciju video grafit koji stoji već neko vreme ispod stadiona Partizana, gde je nacrtana mapa Kosova u okviru srpske zastave.

BONUS VIDEO: Kako su Delije dočekale ispaljivača Džonu Boldena?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.