Zvezdini ljuti rivali su zdrav razum, čast i moral! Partizan još oštrije odgovorio na optužbe sa Marakane! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

VULETIĆ SE LATIO PERA

Zvezdini ljuti rivali su zdrav razum, čast i moral! Partizan još oštrije odgovorio na optužbe sa Marakane! (VIDEO)

- Čini se da patološko ponašanje inspiratora i autora saopštenja, koje je pristiglo par minuta posle odigrane Partizanove utakmice, ukazuje na opsesivno-kompulzivnu obuzetost autora Partizanom, sudijama i FSS-om - pišu iz Partizana

Objavljeno:

Nova hajka u srpskom fudbalu posle pobede Partizana nad Borcem od 2:1 golom Zorana Tošića u 97. minutu, posle sumnjivo dosuđenog faula nad istim igračem.

Sudija Angelovski je odmah po završetku meća završio u saopštenju FK Crvene zvezde, koje možete da pročitate OVDE. OVDE pročitajte saopštenje FSS povodom istog slučaja.

foto: Dragan Kadić

A, odmah u ponedeljak ujutru, osvanulo je i saopštenje FK Partizana.

NIŠTA OD VAJSA: FSS ima dva kandidata za Muslinovu zamenu, jednog bi Srbija dočekala KAO BOGA! (FOTO)

- Čini se da patološko ponašanje inspiratora i autora saopštenja, koje je pristiglo par minuta posle odigrane Partizanove utakmice, ukazuje na opsesivno-kompulzivnu obuzetost autora Partizanom, sudijama i FSS-om, što je jedina dosledna konstanta njega i njegovoh prethodnika. Razumem teško stanje duha u kojem se pišu hitna saopštenja, pa se u jednoj sezoni jedan isti sudija naziva oličenjem kvaliteta, a u narednoj oličenjem diletantizma, pa se u jednoj sezoni titula izgubi direktnim porazima od Partizana i Voždovca, a u narednoj već poziva na slavnu prošlost, jer je sadašnjost krajnje bleda, a budućnost mučno neizvesna. Partizan Crvenoj zvezdi nije protivnik, već sportski rival. Nažalost, autor hitnog saopštenja ima više protivnika od dva lažno navedena. Ljuti protivnici su mu zdrav razum, čast i moral - piše u saopštenju koje je izašlo iz pera profesora Vladimira Vuletića.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle pobede nad Makabijem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.