Ovako se nije radilo ni u Eskobarovoj Kolumbiji... Srbijo, oprosti se sa fudbalom, dogodilo se ono čega si se najviše plašila! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

PAKAO!

Ovako se nije radilo ni u Eskobarovoj Kolumbiji... Srbijo, oprosti se sa fudbalom, dogodilo se ono čega si se najviše plašila! (FOTO)

Kućo na promaji... Dokle će fudbal da trpi zbog nesposobnosti?

Objavljeno:

Slavoljub Muslin neće više biti selektor Srbije. Kako piše današnji "Sportski žurnal", on neće saopštiti spisak za predstojeće prijateljske mečeve, to će umesto njega učiniti Mladen Krstajić i Goran Bunjevčević. Izgleda da nema nikakvog dogovora, niti da pregovori postoje, obe strane su ostale na svom stanovištu, ali bi bilo dobro da čujemo razloge. Pričalo se da je FSS nezadovoljan igrama selekcije koja je izborila Mondijal, da od Muslina traži da šansu pruži mladim igračima, kao i obično, šture informacije, izazvale su dosta kalkulacija.

foto: Dado Đilas

Selektor se nije oglašavao, i on će biti sutra u Beogradu, ali samo da, kako piše "Žurnal", dogovori detalje oko raskida ugovora.

KOŠMAR ZA SRBINA! Trener Detroita ponovo ponizio Bobana Marjanovića! (VIDEO)

Reprezentaciju bi trebalo privremeno da vodi njegov pomoćnik Krstajić, u novembarskim mečevima koji bi mogli da posluže za proveru novih igrača, videćemo uostalom ko će sve biti na spisku.

foto: Dado Đilas

Jasno je da Srbija traži novog selektora, pojavila se informacija da to neće biti Dragan Stojković, a videćemo kakvog će keca iz rukava izvući FSS.

NE, NE SANJATE! Šta to zajedno rade Radonjić, Vujošević i Čović? (FOTO)

U svakom slučaju, Muslin, kao što se i govorkalo posle plasmana na Mondijal, neće voditi selekciju u Rusiji.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle pobede nad Makabijem

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.