Otišlo je predaleko: Porodica Pepa Gvardiole proživljava dramu zbog separatizma! (FOTO)
Foto: Reuters

politička dešavanja utiču i na njega

Otišlo je predaleko: Porodica Pepa Gvardiole proživljava dramu zbog separatizma! (FOTO)

Pojavila se i informacija da je Finska spremna da prizna nezavisnost Katalonije...

Objavljeno:

Pep Gvardiola trener Mančester Sitija prilično je aktivno učestvovao u kampanji Katalonaca za otcepljenje od Španije, odnosno proglašenje nezavisnosti, ali ne toliko koliko njegova rođena, Franseska, koja se prema pisanju evropskih medija nalazi na udaru španskih vlasti.

Zvezdan Terzić ga bombarduje porukama! Da li ćemo ovog momka gledati u Zvezdinom dresu opet? (VIDEO)

Franseska Gvardiola, rođena sestra menadžera Mančester sitija i najtrofejnijeg trenera u istoriji Barselone, nalazi se na spisku katalonskih "ambasadora" kojima su zbog primene člana 155 španskog ustava o uspostavljanju direktne kontrole nad Katalonijom vlasti u Madridu naredile povratak u Španiju.

Britanski "San" navodi da je Franseska pre samo osam meseci postavljena na funkciju u okviru španske ambasade u danskoj prestonici Kopenhagenu gde je kao "ambasadorka" Katalonije pokrivala područje skandinavskih.

Ona je na Twitteru funkciju koju je obavljala navela kao "delegat katalonske vlade u Danskoj, Finskoj, Islandu, Norveškoj i Švedskoj".

foto: Reuters

Pojavila se i informacija da je Finska spremna da prizna nezavisnost Katalonije, što bi - ukoliko se dogodi - bila direktna diplomatska pobeda Franseske Gvardiole.

Vređali Srbe, skandirali "UČK" i popili suspenziju! UEFA konačno kaznila primitivne albanske "navijače"! (FOTO)

JEDNA STVAR JE NA PRVOM MESTU! Slavoljub Srnić zna šta je bitnije od uspeha u Evropi! (FOTO) (VIDEO) U trenutku kada se Evropom proširila vest o tome da je i Franseska Gvardiola na listi potencijalno optuženih "za puč", njen brat je sedeo na klupi Sitija u Birmingemu.

BONUS VIDEO: Delije ispraćaju Makabijeve igrače: Who the f*ck are you?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.