NOVITET U SRBIJI! Superliga je od danas bar za jedan korak bliža Premijer ligi! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

interesantan pokušaj

NOVITET U SRBIJI! Superliga je od danas bar za jedan korak bliža Premijer ligi! (FOTO)

Milošević će od danas jedini u klubu voditi računa o selekciji igrača u seniorskom pogonu, uz nadzor direktora kluba Mileta Tešića, i baviti se prelaznim rokom i voditi računa o odlascima i dolascima igrača u seniorski pogon

Objavljeno:

Trener fudbalera Bačke Zvezdan Milošević je današnjom odlukom Upravnog odbora kluba imenovan za menadžera tima Bačkopalanačkog superligaša. Milošević će od danas jedini u klubu voditi računa o selekciji igrača u seniorskom pogonu, uz nadzor direktora kluba Mileta Tešića, i baviti se prelaznim rokom i voditi računa o odlascima i dolascima igrača u seniorski pogon "plavih", navodi se u saopštenju kluba.

foto: Printscreen/Youtube/CrniGuja

Direktor kluba Mile Tešić je rekao da je Bačka po uzoru na mnoge evropske i svetske klubove rešila da šefu struke da šira ovlašćenja i da će se jedino Zvezdan Milošević pitati oko igračkog kadra. "Napravljen je model po kojem će se Bačka dalje razvijati kao klub, gde će onaj koji radi sa igračima voditi brigu o njima, selektirati ih i nadamo se sa njima beležiti još bolje rezultate nego do sad", piše u saopštenju Bačke. Kolo pre kraja prve faze ligaškog dela prvenstva OFK Bačka zauzima 14. poziciju na tabeli sa 10 osvojenih bodova iz 14 utakmica.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.