ODRŽAN SASTANAK: Evo da li će Zvezda produžiti ugovor sa ljudima bez kojih se ne može!
Foto: Marina Lopičić

to je to!

ODRŽAN SASTANAK: Evo da li će Zvezda produžiti ugovor sa ljudima bez kojih se ne može!

Tokom jednočasovnog sastanka...

Objavljeno:

U prostorijama fudbalskog kluba Crvena zvezda održan je sastanak generalnog direktora „Gasprom njefta“ Aleksandra Djukova i rukovodstva kluba.

Poseta gospodina Djukova predstavlja jedan od najznačajnijih događaja od početka saradnje Crvene zvezde i „Gasprom njefta“. Pored direktora ruske kompanije, sastanku su prisustvovali generalni direktor NIS-a Kiril Tjurdenjev i ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin.

U ime našeg kluba, goste su pozdravili predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i počasni predsednik Dragan DŽajić, a ispred Vlade Republike Srbije, ministar Aleksandar Antić.

Kupio si nas zauvek, brate naš! Mađarski as dao evrogol i posvetio ga žrtvama nemačkog pokolja u Kragujevcu! (VIDEO)

foto: Espreso.co.rs

Aleksandar Djukov je izjavio da je „Gasprom njeft“ jako zadovoljan napretkom Crvene zvezde kako povodom sportskih rezultata, tako i razvojem infrastrukture i optimizacije biznisa. On je istakao da „Gasprom njeft“ nastoji da sarađuje sa sportskim klubovima koji streme samo visokim rezultatima. Đukov je izjavio da njegova kompanija namerava da produži saradnju sa Crvenom zvezdom i poželeo je klubu uspešno učešće u nacionalnom šampionatu, a posebno u Ligi Evrope.

OVO SE PROŠLE SEZONE NIJE DESILO: Evo gde se najviše vidi koliko Dejan Radonjić fali Crvenoj zvezdi! (VIDEO) Tokom jednočasovnog sastanka, predstavljeni su planovi razvoja kluba i njegove akademije, a održana je i diskusija na temu razvoja evropskog fudbalskog tržišta. Gosti iz Rusije su posetili muzej kluba, u kome su pored pehara evropskog šampiona, pažnju g. Djukova privukle i fotografije posete ruskog predsednika Vladimira Putina.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle pobede nad Barselonom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.