Le Talek poludeo: Oni su seljačka ekipa, došli su sa namerom da nas povrede! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

OPAKO JE OPLEO

Le Talek poludeo: Oni su seljačka ekipa, došli su sa namerom da nas povrede! (VIDEO)

- Ovo nije fudbal - istakao je Francuz

Objavljeno: 09:56h

Fudbaler Crvene zvezde Damijan le Talek, koji je dobio crveni karton u utakmici 14. kola Superlige (13. za Zvezdu), oštro je napao fudbalere lučanske Mladosti posle utakmice dva tima na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Svi što dođu na Arsenal, gde ste danas majstori?! Zvezda slavila protiv Mladosti pred sablasno praznom Marakanom! (FOTO) (VIDEO)

- Ovo nije fudbal... Igrači Mladosti su došli na ‘Marakanu’ samo da bi nas povredili. Čuo sam njihovog trenera koji je tražio od igrača samo da nas udaraju. Ljubomorni su na Zvezdu, nemam drugo objašnjenje. Oni su seljački tim - besneo je Le Talek, a prenosi "Blic".

- Znali smo i pre utakmice da bi moglo da bude ovako, ali ovo je ludo. Imamo važne evropske mečeve, a oni žele da nas unište od batina. Nisu želeli da igraju fudbal, već samo da nas tuku. Njihov igrač me je udario, pri čemu me je zabolelo rame s kojim imam velikih problema. Hteo sam da ga ubijem! Osećao sam veliki bol u desnoj ruci, da nije bilo tako, udario bih ga iz sve snage iako bih dobio crveni karton. Nisam mnogo razmišljao u tim trenucima. Hteo je da me udari, to je glupa reakcija. Videćemo kako ću se osećati i da li ću biti spreman - dodao je Francuz.

Miroslav Đukić dobio ultimatum od Partizana! (FOTO)

Teške reči, zaista...

BONUS VIDEO: Košarkaši Barselone su izbegli novinare, potom ćaskali sa Zvezdinim igračima

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.