Svi što dođu na Arsenal, gde ste danas majstori?! Zvezda slavila protiv Mladosti pred sablasno praznom Marakanom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

SUPERLIGA, 14. KOLO

Svi što dođu na Arsenal, gde ste danas majstori?! Zvezda slavila protiv Mladosti pred sablasno praznom Marakanom! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja sa utakmice mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog.

Objavljeno:

Nije bilo lako, ali Crvena zvezda je slavila nad Mladosti iz Lučana sa 2:1 u okviru 14. kola Superlige i na taj način veoma brzo prebolela poraz od Arsenala u četvrtak.

Doduše, pred sablasno praznim tribinama Marakane (osim standardno polupopunjenim Severom), po ovom pristojno toplom jesenjem danu pa se postavlja pitanje svim navijačima koji su došli na Arsenal: Gde ste danas, majstori?

foto: Dado Đilas

Strelci za crveno-bele bili su Aleksandar Pešić i Uroš Račić u prvom poluvremenu, dok je konačnih 2:1 postavio Radivojević početkom drugog dela igre.

Crvena zvezda u sredu u okviru zaostalog kola dočekuje subotički Spartak, dok Mladost tek za vikend igra sa Mačvom u Lučanima.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja sa utakmice mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog.

88. minut - Dobar udarac Nenada Milijaša iz slobodnjaka, dobro postavljen je bio Rosić.

85. minut - Inicijativa Crvene zvezde, Mladost pokušava samo iz kontranapada. Plus, drugi žuti karton dobio je Pavlović, pa će gosti morati da igraju sa deset igrača poslednjih osam, devet minuta.

75. minut - I jedni i drugi pokušavaju da promene nešto u poslednjem kvartalu utakmice, ali golova od početka drugog poluvremena nema.

59. minut - Zvezda ponovo ima inicijativu. Stativu je pogađao Milijaš, a onda je priliku imao i Mićel Donald.

51. minut - Umalo da Pešić na najbizarniji mogući način, odbitkom sa 25 metara, postigne gol. Srečom po golmana Mladosti Rosića, nije...

50. minut - Na samom početku drugog poluvremena, Radivojević je smanjio na 1:2! Kratak je ostao Račić, a Borjan je ostavio prostora uz bližu stativu. Očekuje li nas dobro drugo poluvreme?

POLUVREME

45. minut - Gotovo je prvo poluvreme! Rutinskih 2:0 za crveno-bele. Samo dve poluprilike imala je Mladost, ali je to Borjan lagano rešio u svoju korist. Čujemo se za 15-ak minuta.

40. minut - 2:0 vodi Crvena zvezda! Strelac je Uroš Račić na asistenciju Aleksandra Pešića. Odlična akcija, koju je upravo mladi veznjak i započeo

37. minut - Prva prilika za Mladost, ali odbranio je Borjan i poslao loptu u korner!

26. minut - 1:0! Aleksandar PEŠIIIIIIIIIIIIIĆ!!!

17. minut - Srnić je bio u dobroj prilici, ali nije uspeo da uposli nikoga u kaznenom prostoru. Dobra reakcija golmana gostiju Rosića.

10. minut - Fin tempo na početku utakmice, ali bez prilika. Jedino vredno pomena bio je šut Luke Adžića iz slobodnog udarca u 8. minutu.

1. minut - Počela je utakmica. Marakana je sablasno prazna!

18:20 - Poznati su i sastavi:

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Stojković, Le Talek, Babić, Rodić - Račić, Krstičić - Milijaš, Srnić, Adžić - Pešić. MLADOST: Rosić - Sinđić, Trifunović, Pešić, Marić, Radivojević, Andrić, Tumbasević, Milošević, Pavlović, Šatara.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti posle pobede nad Barselonom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.