Ovde se više ne zna ko pije, a ko plaća! Novi obrt! Tončev tvrdi da Bunjevčević ne ide nigde?! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

???!!!

Ovde se više ne zna ko pije, a ko plaća! Novi obrt! Tončev tvrdi da Bunjevčević ne ide nigde?! (FOTO)

Ovo postaje španska serija

Objavljeno:

Goran Bunjevčević ima punu podršku organa u FSS i njegova pozicija sportskog direktora je sigurna. Takav stav je portalu Srbija Danas preneo Novica Tončev, jedan od potpredsednika FSS.

Deo medija je preneo vest da će Bunjevčevića uskoro na funkciji zameniti Zoran Stojadinović, fudbalski menadžer i nekadašnji sportski direktor Crvene zvezde, ali Tončev ističe da to nije istina.

TOTALNA EUFORIJA, OVO SE ČEKALO! Ljudi, on će nositi dres reprezentacije Srbije! (FOTO)

- Ja sam iznenađen vasim pitanjem jer ovo prvi put čujem od vas, niko do sada tu ideju nije pominjao na organima Fudbalskog saveza Srbije i nikada sa predsednikom FSS nismo o tome razgovarili niti sam od njega cuo takvu ideju, ali od ponedeljka sam u Beogradu pa cu vam dati pravu informaciju. To je dezinformacija - rekao je Tončev za Srbiju Danas.

foto: Dado Đilas

Bunjevčević je od dolaska na mesto sportskog direktora FSS pravio odlične poteze i pokazao se kao pravo rešenje za tu funkciju. Uz selektora Slavoljuba Muslina najzaslužniji je za odličnu atomsferu u taboru Orlova, a uz to se ne sme zaboraviti njegovo zalaganje za dovođenje Aleksandra Prijovića među reprezentativce.

Kapiten, vođa, legenda! Zvezda i Junajted na sjajan način čestitali rođendan Nemanji Vidiću! (VIDEO)

Prijović je pre šest godina bio član mlade reprezentacije Švajcarske, države u kojoj je i rođen, ali je Bunjevčević uspeo da ga ubedi da ponovo zaigra za Srbiju (bio član omladinske selekcije pre 10 godina), što se ispostavilo možda i presudno za učešće Orlova na Mondijalu. Prijović je postigao pobednosni gol protiv Gruzije koji je Srbiji doneo minimalnu pobedu i plasman na SP, a pre toga je bio asistent i u meču protiv Velsa, pa je njegov doprinos plasmanu na SP bio veliki.

BONUS VIDEO: Igrači Zvezde ispred Severa posle poraza od Arsenala

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.