LUD KAO I SVI SRBI: Arnautović je dovodio Murinja do ludila, ali je jednim gestom naterao Žozea da mu pokloni skupoceni sat! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

POTPUNI LUDAK

LUD KAO I SVI SRBI: Arnautović je dovodio Murinja do ludila, ali je jednim gestom naterao Žozea da mu pokloni skupoceni sat! (VIDEO)

Fantastičan intervju i iskrenost koja krasi samo velike ljude...

Objavljeno:

Marko Arnautović - nestašni momak svetskog fudbala - sa razlogom je toliko nestašan.

U intervjuu koji je u centru pažnje svetske fudbalske javnosti, fudbaler Vest Hema pričao je o svojim fudbalskim, ali i ljudskim počecima.

Prvo se osvrnuo na kratku šestomesečnu epizodu u Interu, kada mu je trener bio Žoze Murinjo.

EMIREJTS JE POSRAMLJEN! Navijači Arsenala su gledali u neverici ka Delijama: Čoveče, hteo bih sad da odem tamo, samo da to doživim po cenu batina! (VIDEO)

- Prespavao sam doručak tokom priprema u Abu Dabiju 2009. Bilo je to prvo kašnjenje. Potom smo imali timski sastanak. Hotel je bio ogroman, moja soba je bila na 75. sprato. Čekao sam lift, pritiskao dugme i pritiskao, imao sam sedam minuta i mislio sam da ću da stignem. Ali nisam uspeo. Katastrofa broj dva. Onda se desilo opet pre nego što smo se sastali pred utakmicu i pomislio sam da će me ubiti. Malo smo se svađali pa sam ostatak dana trenirao sam. Vratili smo se u Milan i imali smo jutarnji trening i ja sam došao na vreme. Ali nije bilo nijednog auta tamo. U stvari smo taj dan imali trening popodne. Murinjo je bio tu sa stručnim štabom, ustao je i aplaudirao mi je i smejao se. Rekao mi je: "Ti si moj čovek. Došao si pet sati pre treninga. Volim te. Evo ti moj sat". I dalje imam taj sat kod kuće - ispričao je Arnautović neverovatnu priču.

Pričao je i o odrastanju u severnom delu beča, gde se družio sa Turcima, Srbima, Hrvatima, sa kojima je stalno upadao u probleme u klubovima.

Partizan promašio pobedu u poslednjim minutima! Skenderbeg slavi 40-godišnjeg golmana, samo bod ide u Beograd! (FOTO) (VIDEO)

- Na svakom mestu su me izbacili. Bilo me briga šta radim. Nisam brinuo ni o kome, niti slušao bilo koga, ni oca ni majku. Znao sam da se potučem sa trenerima i kažem: "Što vičeš na mene? Da li si mi otac? Pričaj normalno sa mnom". Gde god bih otišao, u Rapid ili Austriju Beč, bilo je problema. Samo sam želeo da mi trener kaže: "Izađi na teren i pobedi". Moji roditelji su se trudili, ali ja sam izabrao drugi put, da budem na ulici. Nisam bio kriminalac ili nešto slično, ali su dvojica mojih prijatelja završila u zatvoru. Niko nije ubijen, ali je bilo tuča i sličnih stvari. Kada si na ulici, ako neko ide u tvom smeru bolje da skreneš pogled. Ali mi smo uvek gledali pravo u oči i trudili se da isprovociramo ljude. Kako bismo se tukli. Neki su počeli da kradu. Srećan sam što sam se izvukao jer to nije bilo dobro vreme. Govorio sam prijateljima da to ne rade da će završiti u zatvoru. Govorio sam im da počnu da rade i lepo da žive. Ali nećemo preuveličavati, većinu vremena smo samo igrali fudbal u parku. Fudbal nam je bio sve - iskren je Arnautović.

TUGA NA MARAKANI: Zvezda pala na samom kraju pred Arsenalom, a nadigrala ga je! Ko zna šta bi bilo, da nije bilo crvenog kartona! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Igrači Zvezde ispred Severa posle poraza od Arsenala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.