Drulović ne zna da li ostaje na klupi Partizana, ali svoj rad ocenjuje pozitivno?!

Nije siguran u budućnost

Drulović ne zna da li ostaje na klupi Partizana, ali svoj rad ocenjuje pozitivno?!

Trener Crno-belih želi da njegov tim ostvari pobedu u poslednjem meču u 2015. godini
Objavljeno: 16:25h

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da ne zna da li mu je utakmica protiv Borca poslednja na klupi crno-belih i dodao da njegova ekipa želi da pobedom završi prvi deo sezone u Superligi Srbije. - Očekuje nas teška utakmica protiv Borca koji ove sezone igra dobro i efikasno. Zasluženo je na poziciji na kojoj jeste. To je ekipa koja voli da se nadigrava. Biće teška utakmica. I pored praznog stadiona moramo da damo maksimum i da pobedom završimo polusezonu - rekao je Drulović novinarima na stadionu Partizana. Tačka na fudbalsku jesen: Može li Borac da uradi Partizanu ono što je Zvezdi?

- Poznajemo ekipu Borca, znamo njihov kvalitet, pokušaće da nas iznenadi kao što je iznenadio Zvezdu, ali se nadam da nećemo biti naivni i primati lako golove - rekao je Drulović. Posle poraza od Augzburga i eliminacije crno-belih iz Lige Evropa upravni odbor crno-belih je podneo ostavku, a generalni direktor Miloš Vazura je tada izjavio da će Drulović sigurno voditi ekipu do kraja prvog dela sezone. U medijima su se odmah pojavile informacije da će njega na klupi Partizana zameniti Ivan Tomić.
Fonet/Aleksandar Koković, Ivan Tomić
- Iskreno, pripremam utakmicu kao i sve do sada. Da li će biti poslednja, ja stvarno ne znam. S obzirom na sve uslove koji su bili, zadovoljan sam, ocenio bih svoj rad izuzetno pozitivno... Osim tog rezultata protiv Augzburga... Sigurno da sam ja najviže želeo tu pobedu - rekao je Drulović. - Moj boravak u Partizanu možemo da podelimo u dva dela. Jedan deo je kada sam došao i nasledio ekipu koja je bila u problemu, to nije bila dobra faza. Druga faza je posle pauze u prvenstvu. Ekipa je počela da igra mnogo bolje. Neke povrede su nas poremetile, ostajali smo bez važnih igrača. U drugoj fazi smo igrali mnogo bolje, osim protiv Augsburga - dodao je Drulović.
partizan.rs
Dan posle utakmice sa Borcem igrači Partizana odlaze na odmor, a okupljanje za nastavak sezone zakazano je za 14. januar. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.