Navijači Arsenala u Srbiju ne dolaze samo iz Engleske! Ekipa fanova "tobdžija" iz komšiluka poslala slike iz autobusa za Beograd! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter/@petkov_pavel

Blizu im je

Navijači Arsenala u Srbiju ne dolaze samo iz Engleske! Ekipa fanova "tobdžija" iz komšiluka poslala slike iz autobusa za Beograd! (FOTO)

Engleski tim će imati podršku svojih navijača iz okolnih zemalja na utakmici sa Zvezdom

Objavljeno:

Svi veliki i renomirani fudbalski klubovi iz sveta imaju svoje navijačke i fan klubove u brojnim drugim zemljama van one iz koje dolaze.

To smo mogli da vidimo i sa pristalicama Milana iz Srbije koje su išle da bodre "rosonere" letos na gostovanju u Rumuniji, a o čemu možete da čitate ovde.

E, pa ista stvar je i sa Arsenalom koji ima izuzetno jako navijačko uporište u susednoj Bugarskoj, a fanovi "tobdžija" su odlučili da dođu u Beograd da pruže podršku svom timu u duelu sa Crvenom zvezdom.

S obzirom na to da im je Beograd blizu, autobus sa Arsenalovim navijačima iz Bugarske je krenuo tokom dana ka našoj prestonici, gde će se verovatno sresti sa svojim kolegama iz Engleske, ali i iz Srbije.

O njihovom dolasku u Beograd se saznalo upravo na osnovu Tviter profila fan kluba Arsenala iz Srbije koji su pitali svoje kolege iz Bugarske dokle su stigli, a ovi su im poslali nekoliko fotografija iz autobusa.

BONUS VIDEO: Koktel na Marakani povodom sećanja na čuvene duele sa Arsenalom!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.