ON IM FALI ZA VRHUNSKI REZULTAT: Hrvati sa novim selektorom na Mundijalu, poslali su ponudu jednom od najboljih na svetu!
Foto: Reuters

Italijani javljaju

ON IM FALI ZA VRHUNSKI REZULTAT: Hrvati sa novim selektorom na Mundijalu, poslali su ponudu jednom od najboljih na svetu!

Plan im je da, ukoliko uspešno prebrode baraž protiv Grčke, angažuju jednog od najtrofejnijih evropskih trenera

Objavljeno:

Hrvati su pronašli rešenje na klupi za poslednji meč kvalifikacija u kome su izborili baraž za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Zlatko Dalić je uspeo da dovede "vatrene" do trijumfa u najvažnijem meču u Ukrajini i tako sebi omogućio da vodi ekipu i u baražu protiv Grčke.

foto: Reuters

Međutim, kako prenosi "Gazeta delo sport", u FS Hrvatske Dalića ne vide kao selektora koji bi mogao da vodi i reprezentaciju na Mundijalu, ako izbori plasman, već žele da angažuju drugog čoveka za to.

Navodno, oni su uputili ponudu nikom drugom do Karlu Anćelotiju koji je nedavno dobio otkaz u Bajernu i trenutno je bez angažmana.

foto: Reuters

Glavni ljudi u hrvatskom fudbalu misle da im samo fali vrhunski trener kako bi reprezentacija došla do vrhunskog rezultata na nekom velikom takmičenju i legendarni Italijan (osvajač tri Lige šampiona) deluje kao idealni kandidat za to, prenosi italijanski medij.

On bi u suštini trebalo da vodi ekipu samo na Svetskom prvenstvu.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Vaso Psihopat Bakočević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.