Grof Božović u svom stilu: Klop obožava da zove po ceo dan!

Povodom transfera Grujića

Grof Božović u svom stilu: Klop obožava da zove po ceo dan!

Trener crveno-belih je izjavio da gostovanje u Ivanjici neće bit najteže za njegovu ekipu ove jeseni, ali opreznost nije na odmet
Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da njegova ekipa želi da nastavi pobedničku seriju u Superligi Srbije i protiv Javora u Ivanjici. Tačka na fudbalsku jesen: Može li Borac da uradi Partizanu ono što je Zvezdi? - Nadamo da ćemo nastaviti pobedničku seriju, napravili smo neke rekorde i sve dok ima šanse da to produžavamo treba da uradimo sve što je u našoj moći. Neće biti lako, jer je Javor dobra ekipa, ali imamo obavezu i prema sebi i prema navijačima da pobedimo - rekao je Božović.

Sasa Pavlic Koky
Izvinjavam se što smo pili na svadbi, sledeći put radićemo sklekove: 15 urnebesnih izjava Grofa Božovića! (MEME) Božović, koji neće zbog suspenzije moći da vodi ekipu sa klupe, naveo je da ne veruje da će gostovanje u Ivanjici biti najteže od početka sezone. - Verovatno neće... Niš je bilo najteže gostovanje, ali u Nišu je teren koliko toliko bio normalan... Sve zavisi od terena. Mi moramo da pokažemo onu glad za pobedama i onu glad za obaranjem rekorda - naveo je Božović.
- To što žele da nas pobede je sportski, to je normalno. I ja sam kao igrač najviše voleo da pobedim Zvezdu. Ništa se nije promenilo. Javor ima ekipu koja je pokazala dobar fudbal i normalno da imaju pravo da budu optimisti, pogotovo jer igraju kući - dodao je on. Novinare je zanimalo i kakav je status Marka Grujića i da li ima istine u navodima medija da su za njega zainteresovani Liverpul i Anderleht, a trener Zvezde je odgovorio u svom stilu.
Saša Pavlić Koky
- Znam isto ko i vi. Čuo sam da ga je Klop zvao, ispričali su se na tečnom engleskom. Klop obožava da zove tako po čitav dan - rekao je Božović. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.