LEGENDA MILANA: Išao sam na trening Srbije da vidim koji fenomeni igraju pre Sergeja! Prepoznao sam samo jednog! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuter

IMA DOBAR VID

LEGENDA MILANA: Išao sam na trening Srbije da vidim koji fenomeni igraju pre Sergeja! Prepoznao sam samo jednog! (FOTO) (VIDEO)

Morao sam da odem na trening reprezentacije Srbije da vidim koji to igrači igraju ispred njega...

Objavljeno:

Legendarni defanzivac Milana, Alesandro Kostakurta dao je zanimljivo izjavu novinarima, a tiče se Sergeja Milinković-Savića i njegovog nepozivanja u nacionalni tim, za kojeg je još rekao da vredi minimum 70 miliona evra.

ZVEZDA OKUPILA LEGENDE I SETILA SE ARSENALA 1978. A onda je Glogovac uzeo mikrofon i začuo se još jednom "U Londonu! MUUUK!" (VIDEO)

IZVUČENI PAROVI 1/8 FINALA KUPA SRBIJE: Sad Zvezda ide van Beograda, a Partizan igra kod kuće!

- Milinković je odličan igrač, ali za njega nema mesta u reprezentaciji Srbije? Morao sam da odem na trening reprezentacije Srbije da vidim koji to igrači igraju ispred njega. Ko su ti fenomeni? I da vam kažem, ne poznajem nijednog igrača, osim Matića - rekao je Kostakurta za Skaj sport

foto: Profimedia

- Bio sam impresioniran Luisom Albertom, ali Milinković je neverovatan igrač koji po meni vredi 70 miliona - izjavio je Kostakurta.

Kostakurta je u Milanu proveo čak 21 godinu od 1986. do 2007. godine i upisao je preko 450 nastupa za "Rosonere".

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Vaso Psihopat Bakočević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.