Tačka na fudbalsku jesen: Može li Borac da uradi Partizanu ono što je Zvezdi?

Superliga Srbije 22. kolo

Tačka na fudbalsku jesen: Može li Borac da uradi Partizanu ono što je Zvezdi?

Poslednje kolo jesenje polusezone u domaćem šampionatu igra se u sredu
Objavljeno:

Utakmicama 22. kola sutra se završava prvi deo sezone u Superligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Javora, dok Partizan na svom terenu dočekuje čačanski Borac. Crveno-beli su prošlog vikenda na svom terenu savladali Radnik sa 5:0 i tako 18. uzastopnom pobedom u prvenstvu postavili novi klupski rekord. Izabranici Miodraga Božovića će svakako želeti da nastave taj niz i u Ivanjici, a za protivnika će imati Javor, koji je u prošlom kolu slavio u gostima protiv OFK Beograda sa 1:0.

Fudbaleri Partizana su u lošoj seriji, izgubili su od Vojvodine, potom i od Augzburga u Ligi Evrope, a u nedelju su osvojili samo bod na Banjici protiv Rada, pa će veoma slabu polusezonu pokušati da završe pobedom i to protiv drugoplasiranog tima na tabeli. Borac je, na drugoj strani, u prošlom kolu izgubio od Mladosti na svom terenu sa 1:2, a trijumfom u Beogradu želi da sačuva mesto na kome se nalazi, ali i da uradi ono što je uradio Crvenoj zvezdi na Marakani u Kupu.
U slučaju neuspeha Borca, drugo mesto na tabeli Super lige magao bi da preuzme Čukarički, koji na svom terenu igra protiv Voždovca. Ekipa s Banovog brda nije upisala pobedu u poslednja dva kola, dok Voždovac ima dva vezana trijumfa. Fudbaleri Vojvodine gostuju gostuju Novom Pazaru i pokušaće da ostvare i petu uzastopnu pobedu. Superliga Srbije, 22. kolo: Sreda Jagodina - Rad 13.00 Mladost - OFK Beograd 13.00 Novi Pazar - Vojvodina 13.00 Radnik - Radnički 13.00 Javor - Crvena zvezda 15.00 Čukarički - Voždovac 17.00 Metalac - Spartak 17.00 Partizan - Borac 17.00 (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.