Liverpul dolazi po Grujića i donosi džak para Zvezdi!

Ponuda koja se ne odbija

Liverpul dolazi po Grujića i donosi džak para Zvezdi!

Delegacija iz Engleske stiže u utorak sa ponudom koju je nemoguće odbiti
Objavljeno:

Izgleda da će Liverpul preteći konkurenciju kada je u pitanju trka za potpisom Marka Grujića, najtraženijeg srpskog fudbalera na evropskom tržištu u ovom trenutku. Prema pisanju "Žurnala", delegacija slavnog engleskog kluba u utorak stiže na Marakanu i donosi 6.000.000 evra kako bi što pre obezbedila potpis mladog reprezentativca Srbije.

"Crveni" su spremni i da ostave Grujića u redovima crveno-belih do kraja evropskih kvalifikacija na leto i onda ga odvedu na "Enfild", tako da će Crvena zvezda dobiti sve moguće uslove za prodaju mladog veziste i teško da će moći da odgovore negativno. Međutim, pita se i mladi vezista i njegovi roditelji koji smatraju da je za njega još rano da ode u inostranstvo, a strah uliva i to što se srpski igrači nisu baš proslavili noseći dres Liverpula, u kome nema vremena za čekanje na eksploziju talentovanih klinaca.
Ipak, bi prevagu mogao da odnese trener Jirgen Klop koji je već dva puta telefonski razgovarao sa 20-godišnjim vezistom i poručio mu da ga želi u svom timu po svaku cenu. (Espreso.co.rs / Izvor: Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.