Vicešampion Evrope prejak za Ekonomac! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

spektakl u kragujevcu!

Vicešampion Evrope prejak za Ekonomac! (FOTO) (VIDEO)

I pored ovog poraza Ekonomac se plasirao u 'elitnu rundu' UEFA Futsal kupa

Objavljeno: 09:46h

Šampion Srbije Ekonomac osvojio je drugo mesto na turniru Grupe 3 'glavne runde' UEFA Futsal kupa u Kragujevcu i zajedno sa Sportingom i Kersonom biće učesnik žreba za Elitnu rundu, koji će biti održan u sedištu UEFA švajcarskom gradu Nionu 19. oktobra.

Ekonomac je u poslednjoj utakmici pred prepunim tribinama hale Jezero poražen od vicešampiona Evrope Sportinga iz Lisabona sa 3:2.

ZVANIČNO! Sada više nema sumnje! Sergej Milinković-Savić je dobio ASTRONOMSKU PONUDU! Ovo se ne odbija! (FOTO)

Meč je lepo počeo za izabranike Predraga Rajića, pa je Pršić golom posle uigrane akcije iz auta, popularne 'belgije' po kojoj su Kragujevčani poznati poveli. Pre ovog gola Ekonomac je dva puta pogađao okvir gola i pokazao je da je dostojan protivnik Portugalcima. Ipak, igra sa golmanom u polju se isplatila timu iz Lisabona koji je stigao do potpunog preokreta golovima Žoao Matoša i Kavinata, a na 3:1 povećao je Diogo. Do kraja susreta Ekonomac je uspeo da postigne još jedan pogodak, 42 sekunde pre kraja precizan je bio Simi.

I pored ovog poraza Ekonomac se plasirao u 'elitnu rundu' UEFA Futsal kupa, a iz ove grupe su sa Kragujevčanima dalje prošli Sporting i ukrajinski Kerson.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Vaso Psihopat Bakočević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.