Milošević seda u predsedničku fotelju Partizana, a Ćurčić postaje trener?

Razgovori su započeti

Milošević seda u predsedničku fotelju Partizana, a Ćurčić postaje trener?

Novak Nedić, "siva eminencija u Humskoj", pokušava da ubede potpredsednika FSS-a da se postane prvi čovek kluba čija je legenda
Objavljeno:

Želje Grobara koje su istakli u svojoj peticiji da Partizan preuzme legenda kluba, možda i budu uslišene, jer Savo Milošević slovi za glavnog kandidata za predsednika crno-belih. Kako prenosi "Sport", Novak Nedić koji je "siva eminencija" u Humskoj, iako nema zvaničnu funkciju, pokušava da ubedi nekadašnjeg igrača kluba, a sada potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije da sedne u upražnjenu fotelju prvog čoveka i dalje aktuelnog šampiona Srbije.

Zoran Popović i njegova uprava, čijem je dolasku upravo najviše i kumovao Nedić zajedno sa Žarkom Zečevićem, podneli su ostavke na svoje funkcije i na vanrednoj Skupštini koja će se održati najkasnije u aprilu, biće izabrano novo rukovodstvo. Međutim, o kandidatima se već uveliko spekuliše, jedan od onih koji su se pominjali bio je i aktuelni predsednik FSS-a Tomislav Karadžić koji će otići sa te funkcije posle izbora u februaru i već je bio glavni čovek u Humskoj.
Ipak, čini se da je mnogo aktuelnija priča oko dolaska legende kluba sa kojom se već sastao Nedić krajem prošle nedelje i ponudio mu funkciju uz odrešene ruke u izboru kadrova, a Milošević još nije dao svoj konačan odgovor. Ukoliko se to bude dogodilo, pominje se i da bi novi trener mogao da postane sadašnji selektor Srbije, Radovan Ćurčić, sa kojim je Milošević izuzetno blizak i sa njim je tesno sarađivao još dok je bio šef stručnog štaba mlade selekcije, a kasnije ga i doveo na mesto trenera seniorskog tima.
Fonet
Dani, a možda i nedelje raspleta su pred nama. (Espreso.co.rs / Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.