CRNO-BELA MIS SRBIJE: Najlepša žena naše države navija za Partizan! (FOTO)
Foto: Partizan.rs

lepa strana humske ulice!

CRNO-BELA MIS SRBIJE: Najlepša žena naše države navija za Partizan! (FOTO)

Ivana Trišić posetila je trofejnu salu Partizana

Objavljeno: 16:05h

Zvanična Mis Srbije 2017. godine i studentkinja četvrte godine Pravnog fakulteta u Beogradu Ivana Trišić, posetila je FK Partizan i tom prilikom, između ostalog, obišla i trofejnu salu FK Partizan i upoznala se sa bogatom istorijom kluba.

Plaši ga reakcija mladih na vruć teren u Zadru: Muta Nikolić ispričao šta su on i igrači Partizana radili posle debakla u Berlinu! (FOTO) (VIDEO)

– Drago mi je da sam kao zvanična Mis Srbije posetila trofejnu salu šampionskog kluba i upoznala se sa njegovom istorijom. Ne krijem da navijam za Partizan, ali podržavam sve naše klubove kada igraju sa inostranim. Partizanu želim mnogo sreće u Evropi sa željom da i dalje nastavi šampionskim koracima! – rekla je Ivana Trišić.

foto: Partizan.rs

Najlepšu srpkinju dočekao je direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović koji joj je uručio poklone iz crno-belog butika, dok ju je marketing nenadzer Atila Hasanagić upoznao sa istorojiatom šampionskih titula.

- Ne krijem da navijam za Partizan, ali podržavam sve naše klubove kada igraju sa inostranim. Partizanu želim mnogo sreće u Evropi sa željom da i dalje nastavi šampionskim koracima - otkrila je šarmantna Ivana.

foto: Partizan.rs
foto: Partizan.rs

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Vaso Psihopat Bakočević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.