JA SAD ODOH, A VI GLEDAJTE UTAKMICU BEZ MENE!  Ruski komentator totalno odlepio na sudiju i odjavio se iz prenosa! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

šou program

JA SAD ODOH, A VI GLEDAJTE UTAKMICU BEZ MENE! Ruski komentator totalno odlepio na sudiju i odjavio se iz prenosa! (FOTO) (VIDEO)

Sve je to fudbal...

Objavljeno:

Ovo ima samo u Rusiji!

Ruski fudbalski komentator totalno je pobesneo posle dve sudijske odluke kojom je znatno oštetio tim za koji pomenuti spiker nesumnjivo navija.

U PRAVU JE! Miljenik Severa je imao jaku poruku za sve žene! NIJE NAIVNO! (VIDEO)

Vlasnik PSŽ pod istragom zbog mita i to zbog Svetskog prvenstva! (FOTO)

Na meču Torpeda i Tekstila u drugoj ligi Rusije, arbitar je "unakazio" tim Torpeda nedosudivši im čist penal kada je golman gostujuće ekipe promašio loptu, zatim oborio igrača domačih u kaznenom prostoru, a arbitar je bez problema dosudio slobodan udarac van šesnaest metara.

Posle izvedenog slobodnjaka, lopta se našla u kaznenom prostoru i očito pogodila odbrambenog fudbalera gostiju u ruku, a sudija ni u tom trenutku nije dosudio jedanaesterac.

Komentator je u naletu besa totalno nekontrolisano divljao i otišao sa svog mesta uz reči "E sad gledajte fudbal bez komentatora".

Sve je to fudbal...

Ovo niko nije želeo da čuje! Lalatović otkrio, Mudrinskom može da se dogodi najgora moguća stvar posle jezivog Evertonovog starta! (FOTO)

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.