Antić u jednoj rečenici odjavio reprezentaciju BiH! Još jedan bivši trener Zvezde iskočio kao novi kandidat za selektora!
Foto: Dado Đilas

U problemu su

Antić u jednoj rečenici odjavio reprezentaciju BiH! Još jedan bivši trener Zvezde iskočio kao novi kandidat za selektora!

Bivši selektor Srbije se pojavio u medijima u komšiluku kao jedna od opcija, ali to nije realno

Objavljeno:

Bosna i Hercegovina je u potrazi za novim selektorom, jer je jasno da sa Mehmedom Baždarevićem neće biti nastavljena saradnja posle neuspeha u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Mediji u komšiluku u opticaj su stavili veliki broj imena o kojima navodno razmatraju tamošnji čelnici Saveza, a čini se da se svakog dana pojavi i neko novo i zvučnije ime.

TOTALNO IZNENAĐENJE: Bosanci žele bivšeg trenera Zvezde za selektora! (FOTO)

Sada je to slučaj sa bivšim selektorom Radomirom Antićem koji jedan od kandidata, međutim, čovek koji je vodio tri najveća španska kluba je poručio da ga u ovom trenutku ne interesuje selektorski posao.

foto: Dado Đilas

- Niko me nije zvao, ne znam ništa o tome. Trenutno ne razmišljam o preuzimanju bilo koje reprezentacije, pa tako ni BiH. Posvećen sam nekim drugim stvarima - poručio je Antić za "Sportsport.ba".

Sa druge strane je iskočilo i ime Roberta Prosinečkog koji je takođe i na meti Slovenije posle odličnih rezultata koje je napravio sa reprezentacijom Azerbejdžana.

foto: AP

Tu su još i Duško Bajević, sin Ivice Osima, Amar, potom Faruk Hadžibegić, mada deluje da je najbliži toj poziciji Meho Kodro.

BONUS VIDEO: "Pukni zoro" pred utakmicu Srbija-Gruzija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.