HRVAT JE ODVEO SRBE NA MUNDIJAL! Dok Orlovi slave nacionalni uspeh, sus(j)edi nam opet broje krvna zrnca! (FOTO)
Foto: Reuters, Fonet

SRAM VAS BILO!

HRVAT JE ODVEO SRBE NA MUNDIJAL! Dok Orlovi slave nacionalni uspeh, sus(j)edi nam opet broje krvna zrnca! (FOTO)

Novi slučaj Davor Štefanek...

Objavljeno:

Taman što smo se plasirali na Svetsko prvenstvo i danima uživali u uspehu naših najboljih fudbalera, morali su da se oglase i hrvatski mediji, u pokušaju da nam umanje nacionalni uspeh već standardnom forom, koja je korišćena i tokom Olimpijskih igara u Riju, kada je zlato za nas osvojio Davor Štefanek.

OKRENULI SE SVEVIŠNJEM! Hajduk je toliko dugo bez titule, da je i papa počeo da se moli za njega! (FOTO)

- Slavoljub Muslin odveo je Srbiju na Svetsko prvenstvo prvi put od 2010. godine. Otac srpskog selektora je Hrvat, Duje iz Splita. Majka Danica je Srpkinja iz Kragujevca. Muslin je u Srbiji rođen i odrastao, ali po ocu ima hrvatske kor(ij)ene - napisali su Hrvati iz 24sata.hr u pokušaju da nam opet izbroje krvna zrnca.

foto: Reuter

- Nažalost, u Kragujevcu više nemam rodbinu, ali s delom rodbine iz Splita sam i dalje u kontaktu. Hrvati imaju izraženu tu ljubav prema državi i odnos prema dresu, to mi moramo popraviti. Ne mislim da manje volimo svoju zemlju, ali je tako. Na njihovoj su strani forma i odnos prema dresu - rekao je Muslin nedavno u razgovoru za hrvatske medije.

KONAČNO: Muslin progovorio o Sergeju, mora da ispuni ova 3 uslova da bi zaigrao u reprezentaciji! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, znači li nešto činjenica da vam je otac poreklom iz Splita, grada poznatog po tome što je u njemu rođen i odrastao veliki broj Srba, ili je važnije to gde je sam selektor rođen, kojim jezikom govori i kako se predstavlja?

foto: Profimedia

Mi odgovor znamo, ali pitanje je da li su komšije spremne da se pomire sa tim. Pa, da li mi prisvajamo Dražena Petrovića, Danijela Subašića i Dada Prša?!

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.