Obradović odgovorio na pitanje da li je Gudurić novi Bogdan! A tek što je opleo jako po bivšem asu CSKA... (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

realno!

Obradović odgovorio na pitanje da li je Gudurić novi Bogdan! A tek što je opleo jako po bivšem asu CSKA... (FOTO)

Šta da mu je CSKA ponudio veći ugovor? Da li bi i tada govorio ove stvari?

Objavljeno:

Jedan od najboljih evropskih trenera u istoriji Željko Obradović je dao jedan opširan intervju za španski "Libertad Digital" u kojem je pričao o aktuelnim dešavanjim pred početak Evrolige...

On se dotakao i Arona Džeksona, bivšeg igrača CSKA, koji je izjavio da je košarka u Evropi previše zahtevna...

NIJE IZDRŽAO NI 10 MINUTA: Milojević se uhvatio za glavu, povređen vezista! (FOTO)

foto: Dado Đilas

- Ne razumem samo jednu stvar: Što to nisi rekao kada si igrao u Evropi, nego kada si otišao? Vrlo je jednostavno. Ako nešto zaista misliš, treba to odmah da kažeš. Ja nisam kod mojih igrača osetio to što Džekson kaže. Ako ljudi misle da sam radoholik - jesam. Zahvaljujući radu sam ostvario sve u životu. Ako se nekome ne sviđa ovo takmičenje u kojem smo, može da traži drugo koje mu se sviđa. Ne interesuje me mnogo šta taj igrač priča, ali bio je toliko godine u Španiji i Rusiji i nije ništa rekao. Zašto mu tek sada smeta kada je otišao? Šta da mu je CSKA ponudio veći ugovor? Da li bi i tada govorio ove stvari? - zapitao se Žoc.

On je odgovorio i na pitanje o tome da li je Marka Gudurića projektovao u novog Bogdana Bogdanovića..

NOVA TEŠKA PROZIVKA! Ova poruka Delija će naterati simpatizere Zvezde da se DOBRO ZAMISLE! (FOTO)

foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis

- Ne. Gudurić treba da bude Gudurić. On je igrač sa talentom. Ali kao i svi mladi igrači, sada mora da radi mnogo. Staro je pravilo da nijedan igrač nije postao veliki trenirajući samo sa ekipom. Individualni rad je ključ svega. On mora to da shvati. Za to mora uvek da bude vremena. Pre ili posle treninga. Daću va, primer Bogdana Bogdanovića za kojeg sam siguran da će uspet u NBA. Kada je otišao, poćeleo sam mu sve najboljer jer je veliki radnik i mnogo voli košarku.

- Kada je bio u Fenerbahčeu, uvek je dolazio pre treninga da šutira, uvek je ostajao posle treninga i molio saigrače da ostanu i igraju jedan na jedan sa njim. A onda bi opet šutirao. A posle toga bi opet igrao jedan na jedan... To je ključ. Za Gudurića i sve ostale. Gudurić razume gde je došao, zašto je došao i zašto smo potpisali ugovor sa njim. sada je sve u njegovima rukama. Od mene će uvek imati potrebnu pomoć - rekao je Obradović.

Malo je reći - DEMOLIRANJE! NESTVARNO, Zvezda pobedila sa 75 poena razlike! (FOTO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.