Zar baš S OVOM zastavom na ruci? Marakana grmi "Pukni zoro", a kod pevača je primećen detalj koji je razbesneo celu Srbiju! (FOTO)
Foto: Espreso

STRAŠAN KIKS

Zar baš S OVOM zastavom na ruci? Marakana grmi "Pukni zoro", a kod pevača je primećen detalj koji je razbesneo celu Srbiju! (FOTO)

Čekaj, da li je ovo realno?!

Objavljeno: 12:24h

Pred utakmicu Srbije i Gruzije imali smo prilike da vidimo fantastičnu izvedbu pesme "Pukni, zoro" u izvođenju Miloša Radovanovića, koja je apsolutno oduševila sve prisutne, a naježila one koji su preko malih ekrana imali priliku da je vide.

Međutim, jedan veoma interesantan detalj upao nam je u oko.

RETKOST NA UTAKMICAMA ORLOVA! Zbog podrške koju je Srbija dobila sa tribina, Rusija više nije udaljena 2.000 km! (FOTO) (VIDEO)

Naime, upravo taj pevač je obeležjem na levoj ruci dobrano nanervirao neke, a neke samo nasmejao.

Iako se naša reprezentacija bori sa Velsom za prvo mesto u grupi, on je na rukavu imao zastavu Velike Britanije, u čijem sklopu se nalazi i sam Vels.

Hrvati su ga osudili, ali za mnoge je on heroj i simbol otpora! Na Severu Marakane osvanula nikad viđena zastava! (FOTO)

Zamislite da u Velsu pevaju omiljenu navijačku pesmu, a da pevač na levoj ruci ima zastavu Srbije... Teško zamislivo, moraćete da priznate...

Naravno, malo se šalimo, ali mogao je da razmisli o tome da mu na jakni baš i ne budu obeležja direktnog rivala za odlazak na Mundijal. Tačnije, federacije u kojoj se nalazi jedan od rivala.

Inače, pesma "Pukni zoro" je tradicionalna nacionalna pesma, ali ju je estradni umetnik Manjifiko malo preradio i dodao pokoji stih.

BONUS VIDEO: "Pukni zoro" pred utakmicu Srbija-Gruzija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.