JAVLJAJU SE LEGENDE PRED MEČ DECENIJE: Ozbiljno upozorenje je stiglo fudbalerima Srbije od jedne koja se plaši za njih!
Foto: Dado Đilas/Saša Pavlić Koky/Nebojša Mandić

ne kockajte se

JAVLJAJU SE LEGENDE PRED MEČ DECENIJE: Ozbiljno upozorenje je stiglo fudbalerima Srbije od jedne koja se plaši za njih!

Svi šalju reči podrške Muslinovim "Orlovima"

Objavljeno:

Fudbaleri Srbije igraju najvažniji meč generacije na svom terenu protiv Gruzije. Ulog je direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji sledeće godine.

"Orlovi" su prvu meč loptu protiv Austrije u Beču propustili odigravši najgoru utakmicu u poslednje dve godine i izgubili, pa sada moraju da slave kako bi čekirali kartu za Mundijal.

Kompletna nacija je uz njih i mobilisana, a poruke podrške stižu sa svih strana, posebno od bivših reprezentativaca i legendi ovdašnjeg fudbala.

foto: Dado Đilas

- Svim srcem sam uz Srbiju, kao što sam bio od samog početka kvalifikacija i kao što, uostalom, jeste i treba da bude cela naša zemlja. Podrška je sada najvažnija jer je pred selektorom Muslinom i njegovim igračima ključna utakmica. Verujem u našu ekipu i da u njoj ima dovoljno iskustva i kvaliteta za plasman na Mundijal - poručio je rekorder po broju mečeva u nacionalnom timu Dejan Stanković.

Uz njih je i jedan od najboljih fudbalera koje smo ikada imali i koji je bio zajedno sa njima u Beču, Dragan Stojković Piksi, koji izuzetno veruje u ovu generaciju Muslinovih momaka.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Moja poruka našim fudbalerima je glavu gore! Nije tragedija. Imamo drugu meč-loptu! Samo napred - poručio im je Piksi.

A oglasio se i poslednji selektor koji nas je odveo na veliko takmičenje i koji je uspeo da probudi naciju kada je u pitanju reprezentacija, Radomir Antić.

foto: Saša Pavlić Koky

- Imao sam priliku da gledam Gruziju protiv Velsa, i iskreno da vam kažem, malo sam zabrinut za Srbiju - upozorio je Antić.

Utakmica se igra od 20.45 na stadionu Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Bogdanović plače posle poraza u finalu Eurobasketa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.