Bilo je problema svuda! Muslin nezadovoljan posle poraza: Da nije bilo Stojkovića... (FOTO)
Foto: EPA/Andrej Cukić

SVI ČEKAMO TAJ PONEDELJAK

Bilo je problema svuda! Muslin nezadovoljan posle poraza: Da nije bilo Stojkovića... (FOTO)

Selektor je dao svoje viđenje crnog petka za reprezentaciju Srbije

Objavljeno:

Posle poraza od Austrije, selektor Srbije Slavoljub Muslin ponadao se da će u ponedeljak protiv Gruzije Marakana biti ispunjena do poslednjeg mesta, kako bismo što lakše došli do pobede nad Gruzijom.

Matić: Najbitnije je da budemo prvi kada se podvuče crta!

- Veliko je ovo razočaranje. Više puta sam govorio da je Austrija dobar tim, a to se potvrdilo, iako nije imala nekoliko igrača ovoga puta. Mi, sa druge strane, nismo igrali dobro. Iako smo poveli, oni su bili bolji protivnik, imali su više šansi i da Stojković nije bio u dobroj formi, mogli smo da izgubimo i sa više razlike. Imamo drugi pokušaj, nadam se da ćemo biti uspešni. Ponavljam, videlo se da je Austrija dobra ekipa, bolji rival od nas večeras i ja joj na tome čestitam - istakao je selektor Srbije.

foto: Reuters

Naglasio je da problem nije bio samo u poslednjoj liniji odbrane.

- Bilo je problema svuda. Mi smo stvorili nekoliko šansi, ali nismo uspeli da igramo naš fudbal. Oni su ih imali više od nas i... rezultat je logičan. A i da smo igrali nerešno, trebala bi nam pobeda u poslednjem kolu. Ipak, nekad mora da se i izugubi. Nadam se da će u ponedeljak biti pun stadion i da ćemo mi odigrati bolje, a time i iskoristi drugu priliku da izborimo odlazak na Mundijal - zaključio je Muslin.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.