ŠTA JE, BRE, OVO? Mađari se pitaju koga to Srbi hoće da okupiraju, a svi putevi vode u jednom pravcu! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Samo napred

ŠTA JE, BRE, OVO? Mađari se pitaju koga to Srbi hoće da okupiraju, a svi putevi vode u jednom pravcu! (FOTO)

Ogroman broj srpskih navijača je krenuo i iz domovine na "meč godine" za naš nacionalni tim

Objavljeno: 11:35h

Dugo su navijači Srbije čekali da naši fudbaleri dođu u ovakvu situaciju, da se nalaze na korak od plasmana na neko veliko takmičenje.

"Orlovi" imaju prvu meč loptu već u petak u Beču protiv Austrije, a tri boda iz tog meča im donose overu vize za Mundijal sledeće godine, dok u slučaju neuspeha imaju popravni protiv Gruzije na Marakani tri dana kasnije.

Zabranjena obeležja Zvezde i Partizana u Beču! (FOTO)

Ipak, zašto čekati tada kada se može već sve obaviti na "Ernst Hapel" stadionu, gde će prema dosadašnjim informacijama biti preko 20.000 srpskih navijača.

Koliko se Austrijanci plaše srpskih navijača pokazuje i ova mera koju je uvela njihova policija!

Očekivano najviše će biti Srba koji žive i rade u Austriji, gde naša zemlja ima veliku dijasporu, ali isto tako s obzirom na važnost utakmice, ali i ne preveliku udaljenost ogroman broj navijača iz Srbije je u privatnoj režiji krenuo put Beča.

Zbog toga su ogromne gužve se stvorile na granici sa Mađarskom, gde se automobilske kolone protežu i po nekoliko kilometara, prenosi "Informer".

Većina tih ljudi je krenula baš na utakmicu u austrijsku prestonicu, pa je sada već jasno da će verovatno biti daleko više srpskih navijača na tribinama, nego očekivanih 20.000, te će izabranici Slavoljuba Muslina imati osećaj kao da igraju kod kuće.

BONUS VIDEO: Grobari pevaju "Zeko lopove" u Hali sportova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.