Miroslav Đukić nastavio po starom: "I ta velika Zvezda"... (FOTO)
Foto: REUTERS/Denis Balibouse

posle svega...

Miroslav Đukić nastavio po starom: "I ta velika Zvezda"... (FOTO)

Partizan je u problemima, a evo šta šef struke ima da kaže o tome! Ponovo je spomenuo i večitog rivala svog kluba

Objavljeno:

Miroslav Đukić se nalazi u veoma nezavidnom položaju - velika su bila očekivanja navijača Partizana, delovalo je da je prelazni rok odrađen na sjajan način, ali usledila je loša serija...

Navijači su zviždali, pa čak i pevali "Đukiću, odlazi", ali za sada uprava ima strpljenje sa iskusnim stručnjakom.

U razgovoru za "Novosti" on je rekao da ne odstupa od ambicija...

- Profesionalac sam, navikao sam na teškoće i tenzije. Nisam ništa u životu napravio bez muke i velikog rada. Pritisak uvek postoji u Partizanu, ljudi moraju da shvate da je to proces. Nama je mnogo kratak fitilj, brzo gubimo strpljenje. Ovim momcima je potrebna pomoć, na terenu vape za podrškom, a ako nje nema, to je nemoguća misija. Apelujem na publiku da im bude vetar u leđa. Nemam problem da mene okrive, trener je uvek najviše kriv - rekao je šef struke crno-belih.

Ekipa je u drugom poluvremenu meča sa Dinamom i tokom cele utakmice sa Čukaričkim delovala nemoćno i nezainteresovano, i upravo je to nešto na čemu će Đukić u pauzi morati najviše da radi.

LOME PRSTE GOLMANIMA! Jedan se vratio u Srbiju, a ima još 7 igrača u Superligi sa razornim topom u nogama! (VIDEO)

- Mi smo svi u istoj funkciji, da Partizan bude bolji. Imali smo razgovor, da izanaliziramo šta je to što nam fali, niko nikome nije postavljao uslove ili upirao prstom. Nedostaju nam igra, posed, gde ćemo imati loptu, dominirati nad protivnikom. Dajemo golove na brze tranzicije i kontranapade, ali ih ne dajemo iz organizovanih napada, fale nam ti kreativni igrači. Kada igraš sa Radinom i Evertonom, znaš da su do destruktori, defanzivnog karaktera. Mora da se pojavi Suma, koji bi trebalo da donese plus u ofanzivnom delu tima - rekao je Đukić.

IPAK ĆE BITI ŠOK TERAPIJA: Partizan smenjuje Đukića i za trenera dovodi čoveka koga Grobari obožavaju doslovno?

Upravo je internacionalac iz Gvineje najčešća tema polemika i zamerki pristalica srpskog šampiona.

- Njegova fizička sprema nije na zavidnom nivou, nije prošao pripreme, igra na svežinu i brzo dolazi do zamora. Možete da budete dobar igrač koliko hoćete, ali ako niste fizički spremni, teško je funkcionisati kako treba. On hoće da se vrati, ali to ne odradi dobro, nije navikao da trči za bekom, neće ga ispratiti do kraja.

OBAVEZNO UPUTSTVO ZA KLADIONIČARE: Apsolutno sve što morate da znate o finišu kvalifikacija za Mundijal! (FOTO)

Na kraju je Đukić apostrofirao da kiksevi “večitih” iz prethodnog kola neće predstavljati izolovane incidente ove sezone.

- I ta velika Zvezda je pokazala da je od krvi i mesa. Izgledalo je da ne gube, da se tu ne može ništa. Ni mi ni Zvezda nismo toliko superiorni u odnosu na ostale ekipe. Ima tu četiri-pet ekipa gde možemo da izgubimo utakmice. Problem je što svi imaju utisak da bi trebalo da pobeđujemo sa 5:0 sve.

EKSPLOZIJA NEZADOVOLJSTVA! Miroslav Đukić i igrači Partizana na meti POBESNELIH GROBARA! (VIDEO)

foto: Filip Plavčić

Kompletan razgovor sa trenerom Partizana pročitaje na portalu "Novosti".

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.