LOME PRSTE GOLMANIMA! Jedan se vratio u Srbiju, a ima još 7 igrača u Superligi sa razornim topom u nogama! (VIDEO)
Foto: Espreso ilustracija, Saša Pavlić Koky, Beta

golmani drhte pred njima!

LOME PRSTE GOLMANIMA! Jedan se vratio u Srbiju, a ima još 7 igrača u Superligi sa razornim topom u nogama! (VIDEO)

Mi smo se potrudili da za vas izdvojimo igrače koji šalju projektile na navođenje ka golu protivnika

Objavljeno:

Superliga Srbije je takmičenje u kome ne možete tako često videti neki spektakularan pogodak.

OBAVEZNO UPUTSTVO ZA KLADIONIČARE: Apsolutno sve što morate da znate o finišu kvalifikacija za Mundijal! (FOTO)

Ipak, znaju fudbaleri iz elitnog ranga srpskog fudbala ponekad da iznenade i da daju gol koji može da uđe u konkurenciju za nagradu 'Ferenc Puškaš'.

SAN SE PRETVORIO U KOŠMAR! Ogromni problemi za Nikolu Milenkovića u Italiji! (FOTO)

U skoro svakom timu postoji bar jedan pravi 'bombarder' koji svojim razornim udarcem zna da pocepa mrežu protivnika ili da 'ubije pauka u golu'.

SVI - PRAVAC KLADIONICA! Izašle kvote na Orlove pred Mundijal, vreme je da se zgrne ozbiljna lova! (FOTO)

Nebojša Marinković je jedan od igrača koji je oduševljavao publiku širom Srbije svojim fenomenalnim golovima. Njegov povratak u domaći fudbal, tačnije u ekipu Rada naterao nas je da za vas izdvojimo igrače koji 'imaju top u nozi' i od kojih golmani strahuju.

Iz Crvene zvezde nam dolazi fantastični trio Milijaš - Kanga - Donald.

1. Nenad Milijaš

Na Nenada Milijaša je suvišno trošiti reči. Svaki slobodnjak na polovini rivala je opasnost, a neretko Milijaš zna da zapreti i iz igre. Nedostatak brzine nadoknadi razornim udarcem koji su zapamtili golmani širom Evrope!

2. Gelor Kanga

Kanga je golovima koje je postigao u poslednje vreme zaslužio da se nađe na ovoj listi. Jedan od najboljih igrača Zvezde koristi i najmanji prostor koji mu se otvori da oproba svoj udarac, a ako pogodi okvir gola... Ne biste voleli da se nađete na putu toj lopti!

3. Mičel Donald

Kapiten crveno-belih Mičel Donald je treća opasnost koja vreba od ekipe sa Marakane. Golmanima ostaje da se nadaju da će Donald promašiti okvir gola kada izvodi slobodan udarac. Jer ukoliko lopta ide u gol - spasa nema!

4. Zoran Tošić

Zoran Bambi Tošić vratio se u srpski fudbal i odmah je postao noćna mora za golmane! Jer kada se lopta nađe na levoj nozi srpskog reprezentativca - gol 'visi u vazduhu'!

5. Nikola Drinčić

Nikola Drinčić - srpski Žunjinjo Pernambukano! Kako samo njegove lopte idu ka golu protivnika! Brzo, jako, precizno i krajnje nepredvidivo! Ni sam Drinčić verovatno ne zna koliko je lepih golova postigao u karijeri...

6. Lazar Arsić

Sa juga Srbije stiže nam Lazar Arsić. Momak rođen u Beogradu, sada nastupa za Radnički iz Niša i njegova leva noga je strah i trepet svima koji igraju protiv ekipe sa Čaira. Postigao je 15 golova za Radnički od 2016. godine kada je došao u klub, a od tih 15 pogodaka ne zna se koji je lepši!

7. Nemanja Subotić

Vojvodina je ove sezone napravila jedan fenomenalan potez. Iz Budućnosti iz Dobanovaca stigao je Nemanja Subotić, igrač odličnog driblinga, ali i razornog udarca kako desnom, tako i levom nogom! Pokazao se Subotić kao sjajno pojačanje, a već je postigao pogodak koji će sasvim sigurno ući u izbor za gol sezone.

Da li se slažete sa našim izborom ili smatrate da na ovoj listi ima mesta za još nekog?!

BONUS VIDEO: Aleksandar Prijović za Espreso o meču sa Austrijom, ali i muzičkom ukusu

(Ž. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.