ČEKA NAS PAKAO: Kosovski teroristi spremaju incidente na utakmici Albanija - Srbija!

ne garantuju bezbednost

ČEKA NAS PAKAO: Kosovski teroristi spremaju incidente na utakmici Albanija - Srbija!

Bezbednosne strukture Albanije najavljuju napade kosovskih i makedonskih Albanaca. Premijer Edi Rama naredio je slanje lepe slike o Albaniji u svet
Objavljeno: 11:05h

Za manje od 15 dana Srbiju očekuje gostovanje u Albaniji u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, a ovaj meč će biti fokusu najmanje zbog fudbalskih razloga. Nedavno su u Tirani i Elbasanu boravili komesar za bezbednost FSS, Milivoje Mirkovi i tim menadžer nacionalnog tima Aleksandar Bošković, a sastanku u FS Albanije prisustvovao je i ambasador Srbije u Tirani, Miroljub Zarić.

Kako prenosi dnevni list "Sport", Albanci ne kriju da problema može biti, ali ne od strane domaće publike, već kosovskih i makedonskih Albanaca. Organizator čini sve napore kako bi bezbednosni rizik bio što manji. Ovoj utakmici će prisustvovati i premijeri dve države, Edi Rama i Aleksandar Vučić zbog čega je Rama okupio sve strukture zadužene za bezbednost i Albaniji i izdao im naređenje da moraju učiniti sve kako bi se svetu poslala lepa slika.
Interesantno je da će komesar za bezbednost UEFA na ovoj utakmici biti Keni Skot, koji je bio zadužen za bezbednost tokom prvog meča u srpskoj prestonici. (Espreso.co.rs / Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.