IPAK ĆE BITI ŠOK TERAPIJA: Partizan smenjuje Đukića i za trenera dovodi čoveka koga Grobari obožavaju doslovno?
Foto: Dado Đilas

odlučili se ipak za promenu

IPAK ĆE BITI ŠOK TERAPIJA: Partizan smenjuje Đukića i za trenera dovodi čoveka koga Grobari obožavaju doslovno?

Iako je delovalo da je sudbina trenera crno-belih bezbedna do duela sa Skenderbegom, izgleda da uprava ipak misli da je potrebno reagovati sada

Objavljeno:

Da li su to u Partizanu ipak odlučili da ne čekaju meč sa Skenderbegom kako bi videli da li Miroslav Đukić može da popravi igru, nego žele već sada da reaguju šok terapijom na ekipu?

Kako saznaje "Srbija Danas", uprava crno-belih je ipak odlučila da smeni sadašnjeg šefa stručnog štaba i na njegovo mesto postavi Aleksandra Stanojevića koji važi za miljenika navijača.

foto: Printscreen/Youtube

Nedopustiv poraz od Dinama iz Kijeva posle vođstva 2:0 uz mršavi remi sa Čukaričkim i izuzetno jalovu i lopu igru ipak nisu mogli da nateraju čelnike šampiona Srbije da dopuste iskusnom stručnjaku da tokom pauze rehabilituje ekipu.

Ovaj portal javlja da će u narednih nekoliko dana doći do smene u Humskoj, jer su procenili u upravi da je najbolje da se za to iskoristi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije.

foto: Reuters

Uticaja je verovatno imala i reakcija navijača koji su zvižducima ispratili Đukića i igrače posle duela sa Čukaričkim.

Sa druge strane Stanojević je za vreme boravka u klubu ostavio veliki pečat i otišao je, iako su navijači bili uz njega. Letos je dobio otkaz u PAOK-u posle manje od dva meseca, jer navodno uprava solunskog kluba nije bila zadovoljna njegovim metodama rada.

(Espreso.co.rs / Izvor: Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.