IZDAJA! Austrijanci okrenuli leđa reprezentaciji i prepustili je na milost i nemilost Srbiji! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

BAŠ SU LOŠI

IZDAJA! Austrijanci okrenuli leđa reprezentaciji i prepustili je na milost i nemilost Srbiji! (FOTO)

Da li se ovako voli svoja nacija?! Teško...

Objavljeno:

Austrijska javnost nije nimalo blagonaklona svojoj fudbalskoj reprezentaciji.

Što zbog loših rezultata, što zbog otkaza njenih fudbalera.

Za Austriju protiv Srbije neće igrati Marsel Zabicer, najbolji igrač David Alaba, Martin Harnik, štoper Votforda Sebastijan Predl i vezista Šalkea Alesandro Šef.

POVRAĆA MI SE ZA SVAKI EVRO KOJI SMO DALI MEKELU: Čović o timu Zvezde, problemu s američkom agencijom, sukobu FIBA i Evrolige...

Navijače je najviše iznerviralo što su pojedinci, poput Alabe i Zabicera, za vikend igrali za svoj klub, a onda se naprasno povredili. Oni su u javnosti nazvani izdajnicima.

foto: Reuters

- Očigledno znate više od mene, što je baš atipična situacija. Ja ne igram kao profesionalac, već radim kao profesionalac. Igrači zarađuju novac u klubovima, dok u nacionalnom timu igraju s mnogo srca i entuzijazma. Oni koji su otkazali odigrali su već mnogo utakmica za nacionalni tim. Pogrešno je da igrače krivite za nešto, jer oni ne žele da budu etiketirani kao izdajice svoje zemlje - rekao je selektor Marsel Koler

SALE SLAVIO SA 58 RAZLIKE! Lučić i Mačvan lome jače nego ikad, a šta tek reći o Luki Mitroviću?! (FOTO)

- Navijači ne znaju kakvo je zdravstveno stanje igrača. Eto, David Alaba se nije dobro osećao ni pre utakmice u Parizu (protiv PSŽ prim. au) - dodao je.

Jedan od najiskusnijih igrača u austrijskom timu Mark Janko takođe je stao u odbranu saigrača.

foto: Reuters

- Tokom svoje reprezentativne karijere i ja sam otkazivao nastupe. Ne želim nikome da nabijam pritisak, niti da im nabacujem krivicu. Postoje razlozi zašto su otkazali svoje učešće i ja im verujem kada kažu da ne mogu da dođu - ističe Janko.

Zbog svih tih problema, Koler će morati da računa na čak šest igrača iz domaće lige, što se nije dogodilo otkako je on selektor.

A, pored svega toga, prema novim informacijama koje stižu iz Beča, prodato je skoro 40.000 karata za ovaj meč, a smatra se da je daleko više Srba koji su pohrlili po ulaznice, nego što je domaće publike.

Jokić će biti oduševljen! Velika promena u NBA ligi, 'ol-star' vikend doživljava potpuni preobražaj! (FOTO)

Videćemo, kako sada stvari stoje, Orlovi uopšte neće igrati u gostima, a fudbaleri su, o čemu smo već pisali ovih dana, svesni važnosti izazova koji je pred njima.

BONUS VIDEO: Antonio Rukavina za Espreso o stanju u Španiji zbog katalonskog referenduma

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.