UŽAS! Serhio Aguero je NEPOKRETAN! (FOTO)
Foto: Reuters

BAR ZA SADA

UŽAS! Serhio Aguero je NEPOKRETAN! (FOTO)

Nadamo se da će sve biti u redu sa argentinskom gol mašinom...

Objavljeno:

Fudbalski svet prethodnih dana potresla je informacija da je Serhio Kun Aguero, najbolji napadač Mančester sitija i argentinski reprezentativac, doživeo prelom rebara u saobraćajnoj nesreći u Holandiji.

Tamo je bio povodom koncerta kolumbijskog muzičara, a nesreća se desila kada je taksi sleteo sa puta i udario u banderu.

foto: Reuters

Dobijene povrede odvojiće ga od terena dva do tri meseca, najpre je saopšteno, ali prema novim informacijama iz njegove rodne zemlje, stanje je znatno ozbiljnije.

POVRAĆA MI SE ZA SVAKI EVRO KOJI SMO DALI MEKELU: Čović o timu Zvezde, problemu s američkom agencijom, sukobu FIBA i Evrolige...

Aguera je u njegovoj kući posetio doktor reprezentacije Argentine, Donato Vilani, koji je po povratku u Argentinu iz Mančestera otkrio tamošnjim medijima da je napadač u jako lošem stanju.

Pre svega, on je u veoma lošem raspoloženju, jer je taman počeo da igra jako dobro – istakao je Vilani, a zatim bio malo precizniji u opisu stanja.

SVI SU GLEDALI SAMO U NJU: Zvezda potpisala ugovor sa svetski poznatom kompanijom, ali je ova lepotica ukrala svu pažnju! (FOTO)

Kun ne može da se kreće po svojoj kući, čak ne može da uđe ili izađe iz automobila. Gotovo je nepokretan. Zatekao sam ga u jako, jako lošem stanju – podvukao je doktor Vilani.

BONUS VIDEO: Antonio Rukavina za Espreso o stanju u Španiji zbog katalonskog referenduma

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.