BIĆE INCIDENATA! Arsen Venger o mogućnosti da Barselona zaigra u Premijer ligi! (FOTO)
Foto: Fonetap

NEZADOVOLJAN

BIĆE INCIDENATA! Arsen Venger o mogućnosti da Barselona zaigra u Premijer ligi! (FOTO)

Fudbalski klub Barselona priključio se generalnom štrajku...

Objavljeno:

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je da će "za sve biti teško" ako Barselona napusti špansko prvenstvo i pređe u Premijer ligu, preneo je danas Skaj.

SVI SU GLEDALI SAMO U NJU: Zvezda potpisala ugovor sa svetski poznatom kompanijom, ali je ova lepotica ukrala svu pažnju! (FOTO)

Bjeković je stavio Džajića za kapitena svog idealnog tima, a ovo je reakcija Zvezdine legende na to!

Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu rekao je u ponedeljak da bi Barselona mogla da napusti špansko prvenstvo ako Katalonija proglasi nezavisnost.

foto: REUTERS/Albert Gea

Fudbalski klub Barselona priključio se generalnom štrajku, posle referenduma koji je održan u nedelju. Prema katalonskim vlastima za "da" na referendumu na pitanje "da li želite nezavisnu državu u obliku republike", izjasnilo se 90 odsto glasača. Izlaznost je bila 42,3 odsto. Ustavni sud Španije proglasio je referendum nelegalnim.

foto: Reuters

- Ako Barselona želi da se priključi Premijer ligi, to će svima dodatno otežati stvari. To je zanimljivo i biće incidenata u sportskom smislu, pošto je Barselona politički klub. Biće interesantno videti kako bi odgovorili na igru u našem šampionatu. Imamo dovoljno klubova (20), ali ako želite da povećate na 24, pre španskih moramo da pozovemo škotske klubove - naveo je Venger

Engleska fudbalska liga je razmatrala mogućnost da se škotski klubovi Rendžers i Seltik uključe u njen sistem.

BONUS VIDEO: Tijana Malešević na dočeku odbojkašica

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.