A TO ŠTO JE OPROSTIO CRVENI DONALDU? Zvezdino saopštenje na račun najboljeg srpskog sudije razljutilo legendu kluba!
Foto: Saša Pavlić Koky

trebalo je da isključi Donalda

A TO ŠTO JE OPROSTIO CRVENI DONALDU? Zvezdino saopštenje na račun najboljeg srpskog sudije razljutilo legendu kluba!

Legendarni fudbaler crveno-belih smatra da njegov bivši klub nema zbog čega da se žali, jer je lako mogao da igra sa igračem manje

Objavljeno: 12:23h

Član legendarne generacije Crvene zvezde koja je osvojila Kup evropskih šampiona 1991. godine, Dragiša Binić, žestoko je odgovorio na saopštenje svog nekadašnjeg kluba u kome traži izuzeće Milorada Mažića sa njenih utakmica.

Crveno-beli su posle poraza u Kruševcu od Napretka javnim saopštenjem poručili FSS-u da ne žele da im najbolji srpski arbitar više sudi i navele situacije i mečeve u kojima misle da ih je oštetio.

foto: Saša Pavlić Koky

Sa time se nimalo ne slaže Dragiša Binić, koji čak tvrdi da je Mažić bio naklonjeniji Zvezdi u tom meču i da je oprostio drugi žuti karton Donaldu.

- Nema ni govora o lošim sudijskim namerama i procenama, ako ćemo pošteno, Mažić je bio blago naklonjeniji Zvezdi. Ronaldo bi za onakav start dobio drugi žuti karton, a ne Donald. Momci su umorni, video je to Mažić, zato je dečku i progledao kroz prste. Pitanje je kako bi Zvezda prošla da je ostala sa igračem manje… I, niko iz Napretka nije rekao ni reč. A mogli su bez griže savesti. Zatim, ničim izazvano rukovodstvo Zvezde saopštenjem javnosti traži izuzeće našeg najboljeg sudije?! To, koliko sam upoznat nije stav Upravnog odbora kluba već pojedinca - rekao je Binić za "Žurnal".

BONUS VIDEO: Srpske odbojkašice izlaze na balkon Skupštine grada Beograda

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.