CRVENI ALARM GORI U HUMSKOJ: Zakazan hitan sastanak, Miroslav Đukić nije jedini na tapetu!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

analiziraće se rad

CRVENI ALARM GORI U HUMSKOJ: Zakazan hitan sastanak, Miroslav Đukić nije jedini na tapetu!

Nije isključeno ni da dođe do rastanka

Objavljeno:

Partizan je u velikoj krizi, i po pitanju igre, i po pitanju rezultata. Crno-beli su nastavili sa lošim partijama i u Superligi Srbije nakon poraza od Dinama iz Kijeva u Ligi Evrope, pa je tako Čukarički odneo bod iz Humske.

Navijači su gromoglasnim zvižducima jasno stavili do znanja svima svoj stav, a Miroslav Đukić je potrošio priličan broj kredita koje je imao i kod njih, ali i kod uprave kluba.

foto: Reuters

Zato je već u ponedeljak zakazan sastanak rukovodstva u Humskoj, kako saznaje "Hotsport", sa temom analize dosadašnjeg rada trenera na kome će se odlučiti kako da se reaguje, pogotovo što je ovo prilika, jer sledi reprezentativna pauza i neće se igrati naredne dve nedelje.

Đukić je već dobio upozorenje u četvrtak nakon poraza od Dinama iz Kijeva, a mnogi u upravi su posebno bili nezadovoljni nakon predstave sa Čukaričkim, ali nije on jedini na tapetu.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Uz njega je tu i sportski direktor Ivica Iliev, jer za razliku od prošle godine i prelaznih rokova, bivši napadač je prilično grešio u odabiru pojačanja za ovu sezonu.

Posebno se to odnosi na dolazak Sejdube Sume, koji je postao najskuplji igrač u istoriji kluba i plaćen 1.650.000 evra, a do sada nije pokazao apsolutno ništa i daleko je od onih reči sa predstavljanja da je on još bolja verzija Leonarda.

Sve će to biti predmet sastanka koji će se održati iza zatvorenih vrata.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković nakon poraza od Dinamo Kijeva - 2

(Espreso.co.rs / Izvor: Hotsport.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.