Zvonko Milojević je najsrećniji zbog Zvezdine pobede u Kelnu! Evo i zašto! (FOTO)
Foto: Fonet

za miloja!

Zvonko Milojević je najsrećniji zbog Zvezdine pobede u Kelnu! Evo i zašto! (FOTO)

- Kada me je Zvonko Milojević nazvao posle utakmice...

Objavljeno:

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela retko se smeje, ali posle trijumfa u Kelnu (0:1) poslovično ozbiljni i odmereni operativac crveno-belih nije skidao osmeh sa lica.

Pre 28 godina Mitar Mrkela bio je akter prve utakmice između Crvene zvezde i Kelna, kada su crveno-beli slavili sa 2:0. U revanšu zbog taktike trenera Šekularca ušao je pred kraj utakmice i bio živi svedok tragedije i poraza od 0:3.

foto: Saša Pavlić Koky

- Svašta mi je prolazilo kroz glavu tokom utakmice u Kelnu, pa i ta noć 6. decembra 1989. godine. U drugom poluvremenu, nekoliko puta sam sebi rekao: „Samo da se opet ne desi isto.“ Na našu sreću nije. Uvek je teško s Nemcima, jer igraju dok sudija ne svira kraj. Uvek postoji neka doza straha, posebno što sam iza sebe imao negativno iskustvo iz igračkih dana kada je Keln u pitanju - pričao je za Kurir Mitar Mrkela i dodao:

- Prvi igrač iz naše generacije koja je igrala u Kelnu, a koji me je nazvao, bio je Zvonko Milojević. Njemu baš mnogo znači ova pobeda. Reče mi da je srećan i da mu ta pobeda dođe kao satisfakcija za onaj poraz.

Kompletan razgovor sa Mrkelom pročitajte na portalu "Kurir".

BONUS VIDEO: Ognjen Ožegović posle Dinamo Kijeva - 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.