Jedna stvar spaja Anćelotija i Đukića! Upravo zbog nje je Italijan otpušten iz Bajerna! (VIDEO)
Foto: Reuters

Verovali ili ne...

Jedna stvar spaja Anćelotija i Đukića! Upravo zbog nje je Italijan otpušten iz Bajerna! (VIDEO)

Gledaoci utakmice PSŽ - Bajern i gledaoci utakmice primetili su sličnu stvar kod trenera Bavaraca i crno-belih iz Beograda... Ne samo gledaoci

Objavljeno:

Ni Partizan, ni Bajern nisu se dobro proveli u Evropi ove nedelje. Bavarci su u Ligi šampiona poraženi od ekipe PSŽ sa 0:3, dok su crno-beli primili isti broj golova, uz dva postignuta, ali su posle velikog preokreta u drugom poluvremenu izgubili bitku sa Dinamom iz Kijeva.

Zbog tog poraza, Karlo Anćeloti je ostao bez poverenja gotovo cele svlačionice, a onda i bez posla.

Zanimljiva je činjenica da su kritičari u Nemačkoj imali sličnu tezu kao njihove kolege u Srbiji posle Partizanovog kiksa u drugom poluvremenu (a i na nekoliko utakmica pre te).

Iako je Partizan doživeo debakl od Dinama, sa stadiona u Humskoj se čuo grohotan smeh! (FOTO)

Nijedan od ova dva stručnjaka nije uvodio sveže igrače sa klupe sve do momenta kada su ekipe već i psihički i rezultatski potonule.

foto: Reuters

Italijan je, primera radi, Robena uveo tek kada je Bajern imao sva tri gola zaostatka.

- Ja sam neko ko mnogo pažne posvećuje postavi i formaciji. Ne žalim ni za čim. Istina je da su Roben, Riberi i Humels, jako dobri igrači, ostali na klupi, ali uvek imam dobre igrače na klupi. Tako je to u vrhunskim klubovima. Dobri igrači moraju da sede na klupi, to je moj posao - rekao je Anćeloti posle meča.

ESPRESO ANALIZA: Ne, 2:0 nije najopasniji rezultat! Kako se dogodio harakiri u Humskoj koji se ne pamti! (FOTO) (VIDEO)

Njemu su i Rumenige, ali i cela javnost odmah zamerili zbog loših poteza koje je vukao tokom tog meča. A, u Srbiji, oko hiljadu kilometara dalje, još od poraza od Olimpijakosa, Partizanova publika, ali i stručni ljudi koji prate rad crno-belih, Đukiću zameraju isto, pa i otvoreno, na pres konferenciji.

foto: Dado Đilas

Evo šta je odgovorio na njihovo pitanje posle Dinama.

- Isti igraći su odigrali vanserijsko prvo poluvreme, nije bilo potrebe da išta menjamo. Očekivali smo i da ekipa reaguje, ali nismo došli do igre - dodao je.

Naravno, u ovom trenutku je posao trenera Partizana siguran, igrači su posle poraza "stali" iza svog šefa i pred medijima podelili odgovornost, dok Anćeloti posle pobune gotovo cele svlačionice nije imao nikakve šanse za ostanak na fotelji .

POGLED KOJI JE REKAO SVE: Ožegović pokušava da se opravda, a Tavamba ga gleda i ne veruje! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba posle poraza Partizana

(A.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.