MI I IONAKO... Hit izjava trenera Dinamo Kijeva o praznim tribinama u Humskoj! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

fenomenalno

MI I IONAKO... Hit izjava trenera Dinamo Kijeva o praznim tribinama u Humskoj! (FOTO)

Brutalno iskren

Objavljeno: 21:22h

Devet gostovanja u Evropi - nijedna pobeda.

To je učinak fudbalera Dinama iz Kijeva od 24. novembra 2015. godine kad su, iznenađujuće, savladali Porto na stadionu Dragao (2:0) u Ligi šampiona.

Posle toga, što u grupnoj fazi, što u kvalifikacijama, uzeli su samo mrvu u Istanbulu protiv Bešiktaša (1:1), a nisu dali gol Mančester Sitiju (0:0), Benfiki (0:1), Napoliju (0:0) i Jang Bojsu (0:2), a pre i posle toga nisu s eproslavili ni u Ligi Evrope (Gengan 1:2, Everton 1:2, Fjorentina 0:2 i Maritimo 0:0).

NERAZDVOJNI KROZ ISTORIJU! Mečevi za Hičkoka, prokleta Borusija, Savićević i Stanković, maloletni Toni Kros i nesrećni Ranđelović! (FOTO) (VIDEO)

Uprkos tom lošem nizu, Ukrajinci su optimisti.

Nije te sramota, Žoze?! DUŠU NEMAŠ! Grubijan Murinjo zgrozio planetu! (VIDEO)

- Videćete sve sutra. Imamo zadatak koji se zna, a to je trijumf u svakoj utakmici. Tako da sutra nemamo drugačiju ambiciju - rekao je Aleksandar Hackevič, šef stručnog štaba Dinama, uoči poslednjeg treninga njegovog tima pred meč drugog kola Grupe B Lige Evrope.

Podsetimo, klub koji je pre 13 dana na svom terenu osvojio tri boda preokretom protiv Skenderbegaa (3:1) doputovao je u Beograd bez prvog špica, Dijumersija Embokanija.

foto: REUTERS/Denis Balibouse

- Posle prethodne utakmice smo ga pregledali magnetnom rezonancom kako bismo utvrdili stepen povrede. Pokazano je da ima određene probleme. Ne znam da li će biti spreman za meč protiv Zorje , u nedelju.

To već nije problem Partizana, koji prema rečima 44-godišnjeg beloruskog stručnjaka ima dobar tim

- Crno-beli su fizički snažni, a uz to imaju i kreativne fudbalere. Poseduju i iskustvo, organizovani su i disciplinovani.

Prava je šteta što peti međusboni duel ovih timova (šta se dešavalo na prethodnima podsetite se OVDE) neće moći uživo da posmatraju gledaoci, jer je UEFA zbog ponašanja navijača Partizana na utakmicama protiv Budućnosti i Olimpijakosa zaključala stadion u Humskoj 1 na dve utakmice (prva određena protiv Videotona).

- To će biti otežavajuća okolnost za obe ekipe. Meč pred navijačima je potpuno drugačije iskustvo. Oni bi za Partizan bili 12. igrač. Što se nas tiče, ove sezone ionako igramo bez gledalaca, tako da, na emotivnom polju, to neće biti ništa novo za nas“ primetio je Aleksandar Hackevič, u nameri da slikoviti objasni kako Olimpijski stadion u Kijevu, kapaciteta 70.000 mesta, na kome Dinamo igra prvenstvene utakmice, uglavnom nije dovoljno dobro ispunjen.

BONUS VIDEO: Dino Rađa za Espreso

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.