Nemanja Vidić posle toliko godina progovorio o najbolnijem momentu svoje karijere! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

sećate li se ovoga?!

Nemanja Vidić posle toliko godina progovorio o najbolnijem momentu svoje karijere! (VIDEO)

Rekao šta mu je na duši

Objavljeno:

Legenda Mančester junajteda i reprezentacije Srbije, Nemanja Vidić posle 6 godina odlučio je da kaže šta se stvarno desilo na poslednjoj utakmici koju je odigrao za Orlove.

DA NIJE OPET LAŽNA UZBUNA: Ana Ivanović u četvrtom mesecu trudnoće?!

Srbija je poražena od Slovenije, a Vidić je u intervjuu za B92 rekao šta je predhodilo odluci da baš on izvede jedanesterac:

Huligani Kelna planiraju navijačko krvoproliće! Procurele informacije, sprema se surov napad na Delije! (FOTO)

- Da, omašio sam penal, preuzeo sam odgovornost. Normalno, kada preuzmeš odgovornost, moraš da snosiš i posledice. Nikad nisam bežao od odgovornosti, i kritiku sam uvek prihvatao i samim tim sam preuzeo odgovornost. Ne zato što sam imao hir, već zato što sam pre toga u karijeri šutnuo penal ako se ne varam 12 puta i samo sam taj jedan promašio. Nije to bio hir, ja sam šutirao penale u svojoj karijeri. Tada kada sam šutnuo penal, ti igrači su se svađali oko lopte. Jedan nije hteo da da drugome, drugi je vukao 'ja ću', i onda sam kao zamenik kapitena došao da šutnem penal. Ne bih da ulazim u sve detalje, sve se to zna - rekao je Vidić.

Upao sam Mirkinim babi i dedi u krevet i vikao: "Živka, umirem ti"! Blamantnu priču Vujadina Savića o najgorem pijanstvu morate da čujete! (VIDEO)

Posle toga Vidić je odlučio da završi reprezentativnu karijeru, a posebno su ga pogodili neki tekstovi u medijima:

Svi znamo da je Matić jedan doktor fudbala, ali kada ga jedna ovakva legenda nahvala... (FOTO)

- Ne mene, svakog sportistu, najviše povredi ono kada ga napadnu na ljudskom nivou. Možeš da me vređaš, igrao si loše, nisi u formi, pogrešio si ovde, onde... to je normalna kritika. Ali ako ljudski napadaš jednog sportistu koji se bavi time čime se bavi, ako nije dovoljno dobar, pozovite nekog drugog, neka on igra. Kod nas je uvek bilo da li je on loš čovek, zašto se ovome javio, a meni se nije javio, njemu dao intervju, a meni ne... Tako da uvek imaš neki problem i baviš se stvarima koje nisu sportske i fudbalske. To treba da prevaziđemo, mislim da je košarka primer, kao i odbojkaši i vaterpolisti, ali fali fudbal. Evo sad smo se 99% plasirali na Svetsko prvenstvo, već mora da se razmišlja šta dalje i kako tamo da napravimo uspeh. Bivši fudbaleri treba da pomognu, a ne da odmognu, svi treba da se ujedine - rekao je Nemanja Vidić.

BONUS VIDEO: Bakljada Grobara posvećena Željku Obradoviću

(Espreso.co.rs/ B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.