Đukić posle Rada: Uradili smo ono što je najteže u fudbalu! (FOTO)
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

pričao i o stojketu

Đukić posle Rada: Uradili smo ono što je najteže u fudbalu! (FOTO)

- Jedna čudna utakmica

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da njegova ekipa ne sme više da ima uspona i padova kao na utakmici protiv Rada na Banjici.

- Jedna čudna utakmica, uradili smo najteže u fudbalu. Dali smo dva gola na strani, igrali odlično, mirno, bez problema, a onda smo ušli u frku i primili dva bezvezna gola. Uspeli smo da se vratimo u utakmicu, što je najbitnije uzeli tri boda, koja su jako bitna. Ne smemo da imamo ovakve padove i uspone - rekao je Đukić posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su na Banjici ekipu Rada sa 4:2 u utakmici 11. kola Superlige Srbije.

foto: Fonet

Crno-beli su ovom pobedom "preskočili" Vojvodinu i sada su drugi na tabeli sa 23 boda, odnosno imaju pet bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde. Rad je na 13. mestu sa osam bodova.

Za Partizan je na ovom meču branio Marko Jovičić, pošto se prvi golman Vladimir Stojković na zagrevanju požalio na povredu.

- Stojković je osetio probleme u zadnjoj loži i nije hteo da rizikuje, a nismo ni mi hteli. Osećao se loše pri svakom pokušaju sprinta - rekao je Đukić.

Lebron Džejms zapenio na Trampa! Odlazak u Belu kuću je bila čast dok se ti nisi pojavio! (FOTO)

Trener Rada je naveo da je Partizan zasluženo pobedio i ocenio da su oba poluvremena bila čudna.

- Prvo za nas, drugo za Partizan. Primili smo onakve golove kakve smo tokom nedelje radili da ne primimo. U drugom smo promenili formaciju, postigli dva gola, a mogli smo i treći. Sad, neko bi rekao da nismo mogli da se nadamo bodovima protiv Partizana, ja jesam podsvesno - rekao je Petrić.

Partizan u narednom kolu Super lige dočekuje Čukarički, ali će pre toga, u četvrtak, igrati protiv Dinama iz Kijeva u drugom kolu Lige Evropa. Rad narednog vikenda očekuje gostovanje Javoru.

BONUS VIDEO: Predstavljanje tima KK Crvena zvezda za sezonu 2017/18

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.