Favoriti opravdali očekivanja u Superligi! (FOTO)
Foto: FK Čukarički/Promo

SUPERLIGA, 11. KOLO

Favoriti opravdali očekivanja u Superligi! (FOTO)

Pobede Čukaričkog, Voždovca, Napretka i Radničkog

Objavljeno:

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su na Banovom brdu Borac iz Čačka sa 2:0 u 11. kolu Superlige Srbije.

Strelci za Čukarički bili su Ognjen Mudrinski u 57. i Marko Docić u 68. minutu.

Čukarički posle ove pobede ima 19 bodova i nalazi se na deobi šestog mesta sa Spartakom, dok je Borac poslednji, 16. sa četiri.

Ofanzivno je ekipa Nenada Lalatovića počela utakmicu, već u uvodnim minutima stvorila je nekoliko dobrih prilika, ali je saša Mišić u tim trenucima ostao nesavladan.

U 20. minutu Čukarički je stvorio prvu pravu priliku, ali je golman Borca u situaciji jedan na jedan odbranio šut Petra Mićina. Deset minuta kasnije Čukarički je imao jos jednu dobru priliku posle kornera sa leve strane, ali je Boris Kopitović na dva metra od gola loše zahvatio loptu glavom i prosledio je malo pored gola.

Čukarički je nastavio s ofanzivnom igrom i u drugom poluvremenu, a to je donelo rezultat u 57. minutu. Drinčić je centrirao sa desne strane, međutim, pravo u golmana Mišića, ali je njemu lopta ispala, došla do Mudrinskog koji ju je prosledio u gol.

foto: Zvanični Sajt

Borac je u 62. minutu umalo došao do izjednačenja, ali je Filip Knežević udarcem sa oko 20 metara pogodio stativu.

Šest minuta kasnije Čukarički je duplirao prednost posle sjajne akcije celog tima. Milojević je na levom boku proigrao Bogosavca, a ovaj je na drugoj stativi pronašao Mudrinskog koji je spustio loptu Dociću na penal, odakle je Docić iz prve šutirao i zatresao mrežu Čačana.

Čukarički u narednom kolu gostuje Partizanu, a Borac dočekuje Radnik. Fudbaleri Voždovca su u gostima pobedili Mladost sa 3:1. Voždovac je četvrti na tabeli sa 21 bodom, dok je Mladost na 11. poziciji sa 12. Istim rezultatom, 3:1, Napredak je na svom terenu slavio protiv Mačve i tako upisao četvrtu pobedu u šampionatu.

SAMO JOŠ MANČESTER SITI JE OSTAO: Klub koji ima džepove bez dna uključio se u trku za Milinkovića Savića!

Kruševačka ekipa sada ima 14 bodova i nalazi se na devetom mestu na tabeli, dok je Mačva 12. sa dva boda manje, Pobedu od 3:1 je na svom terenu ostavio i Radnik protiv Bačke, dok je Radnički u Nišu sa 1:0 pobedio Javor.

Radnički iz Niša je peti na tabeli sa 21 bodom, Radnik je je osmi sa 15, Bačka je na 14. poziciji sa šest osvojenih bodova, dok Javor zauzima pretposlednje, 15. mesto sa četiri boda.

Fudbaleri Partizana pobedili su na Banjici ekipu Rada sa 4:2, Crvena Zvezda je u derbiju 11. kola slavila protiv Vojvodine sa 2:0, dok su u prvoj današnjoj utakmici Zemun i Spartak odigrali nerešeno 1:1.

SUPERLIGA, 11. kolo: Zemun - Spartak 1:1 (1:1) /Dimić 22 - Hajdin 35/ Crvena zvezda - Vojvodina 2:0 (1:0) /Donald 29, Kanga 63/ Čukarički - Borac 2:0 (0:0) /Mudrinski 58, Docić 68/ Mladost - Voždovac 1:3 (0:1) /Gafurov 88 - Putinčanin 33, Filipović 49, Popović 64/ Napredak - Mačva 3:1 (1:1) /Markoski 35, Petrović 49, Vukanović 75 - Adamović 41/ Rad - Partizan 2:4 (0:2) /Zonjić 48, Vujačić 54, Tavamba 88 - Ožegović 15, Mitrović 28, Jovanović 79/ Radnički - Javor 1:0 (1:0) /Pavkov 39p/ Radnik - Bačka 3:1 (1:1) /Ivanović 3, Radović 15, 52 /

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.