NE ZNAM ŠTA DA RADIM, KAKO DA SE PONAŠAM! Oni su me vređali, a posle nekoliko dana Partizan je bio prijatelj s tim klubom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

OSEĆAO SE BESPOMOĆNO

NE ZNAM ŠTA DA RADIM, KAKO DA SE PONAŠAM! Oni su me vređali, a posle nekoliko dana Partizan je bio prijatelj s tim klubom! (FOTO) (VIDEO)

Sa saigračima nikad nisam imao problem...

Objavljeno:

Prošlosezonska utakmica Rada i Partizana na Banjici bila je pravi košmar Evertona Luiza, koji je tokom a i nakon meča dobijao rasističke uvrede.

PAO MU MRAK NA OČI: Navijači brutalno izvređali Mihajlovića, a on gurnuo svog igrača u tunel, pa kidisao na sudije! (FOTO) (VIDEO)

DELIJE, SEĆATE LI SE OVOG ČOVEKA?! On bi se istog trenutka vratio u Zvezdu! (FOTO) (VIDEO)

Na prozivke pristalica domaćih Brazilac je uzvratio srednjim prstom, ali su se onda umešali igrači Rada.

Epilog je novčana kazna od 120.000 dinara, a tribine stadiona Rada bile su zatvorene u sledeće tri utakmice.

Sada se vraća na mesto gde je prolazio kroz teške trenutke jer Partizan u nedelju gostuje Radu.

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

- Nikad nisam prolazio kroz nešto takvo. Tog dana sam se vratio kući i nisam znao šta da radim. Ako se ponovi neću znati kako da se ponašam - rekao je Everton za jedan brazilski portal

foto: Saša Pavlić Koky

Njemu nije bilo najjasnije kako su odnosi kluba bili toliko dobri posle takvih scena. - Partizan je nekoliko dana kasnije bio prijatelj sa tim klubom. Sa saigračima nikad nisam imao problem. Podržavali su me, ostavljali poruke ohrabrenja na Instagramu - dodao je strelac izjednačujućeg pogotka na meču protiv Napretka

foto: Filip Plavčić

On dodaje da je svestan da može ponovo da dođe do problema. - Ne znam da li će biti dobar meč. Razmišljam o tome, ali ne znam šta može da se desi. Nadam se da će biti miran dan i da ćemo moći da odigramo mirnu utakmicu - završio je Brazilac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.