ZVANIČNO! Vojvodina ima novog trenera! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

dobro poznato lice

ZVANIČNO! Vojvodina ima novog trenera! (FOTO)

Videćemo da li je to dobro rešenje

Objavljeno:

Vršilac dužnosti šefa stručnog štaba Vojvodine Vladimir Buač obavljaće tu funkciju do kraja jesenjeg dela sezone, odlučeno je na sastanku članova Komisije kluba.

MAGIJA! Ronaldinjo travu zamenio petoparcem i razneo sve fudbalske sladokusce u paramparčad! (VIDEO)

Dosadašnji vršilac dužnosti šefa stručnog štaba Vojvodine Vladimir Buač ostaće na čelu stručnog štaba prvog tima do kraja jesenjeg dela sezone.

Članovi Komisije, koje je nedavno izabrala Skupština kluba, na sastanku su se složili da bi ovo bio logičan potez nakon rezultata ostvarenih u poslednje četiri utakmice, na kojima je funkciju šefa stručnog štaba obavljao upravo Buač i na kojima su crveno-beli ostvarili tri pobede i jedan remi. Takođe, klub je na ovaj način zauzeo stav da se poverenje ukaže mladim stručnjacima poniklim upravo u FK Vojvodina.

foto: Beta/Jelena Grlić

Vladimir Buač je rođen 26. decembra 1984. godine u Kninu, a igračku karijeru je počeo 2003. godine u Vojvodini, za koju je do 2009. odigrao 99 utakmica i postigao 13 golova, među kojima i onaj protiv Atletiko Madrida u kvalifikacijama za Kup UEFA. Kao igrač Vojvodine, nastupao je na pozajmici u Kabelu i Cementu iz Beočina, da bi po odlasku iz kluba igrao za Nim (Francuska), BSK Borču, Atirau (Kazahstan), Egri (Mađarska) i Partizani (Albanija).

Igračku karijeru završio je relativno rano i odmah počeo da se bavi trenerskim poslom, pa je najpre radio u omladinskoj školi “Ilija Pantelić”. U decembru prošle godine, kao pomoćni trener je uvršten u stručni štab prvog tima kod Dragana Ivanovića, da bi potom vodio brigu o B timu Vojvodine, a nakon ostavke Nenada Vanića preuzeo je upražnjeno mesto šefa stručnog štaba prvog tima, gde će i ostati najmanje do kraja jesenjeg dela sezone.

BONUS VIDEO: Duško Savanović o čuvenoj krađi protiv Turaka 2010. godine na Mundobasketu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.