Popović zvao policiju, ne želi da ode iz Partizana: Šta se zaista dešava u Humskoj? (FOTO)

situacija je bila dramatična

Popović zvao policiju, ne želi da ode iz Partizana: Šta se zaista dešava u Humskoj? (FOTO)

Predsednik Partizana je u jednom trenutku, potpuno van sebe i u panici, pozvao policiju i prijavio napad. Sastanak rukovodstva je potrajao do duboku u noć, epilog je poznat
Objavljeno: 21:59h

Burno je bilo na stadionu Partizana posle poraza crno-belih od Augsburga. Nezadovoljstvo među navijačima "Parnog valjka" ključalo je tokom cele jeseni, a kulminacija je stigla nakon eliminacije Partizana iez Lige Evrope. Otkrivamo: Evo ko je zaista sinoć upao u Partizan i oterao celu Upravu! (FOTO) Najvatrenije pristalice crno-belih su posle utakmice s nemačkim predstavnikom upale u prostorije kluba zahtevajući ostavke svih članova Uprave. Kako saznaje Espreso, situacija je bila veoma napeta.

Fonet
Veći deo čelnika kluba iz Humske se saglasio sa zahtevima Grobara, ali predsednik Partizana Zoran Popović ne želi da napusti svoju fotelju sa obrazloženjem "Zbog čega da odem"? Ovakav gest Popovića, dodatno je razgalio predstavnike navijača, pa je situacija postala toliko usijana, da je sve bilo na ivici ozbiljnog incidenta. - Popović je u jednom trenutku, potpuno van sebe i u panici, pozvao policiju i prijavio napad. Sastanak rukovodstva je potrajao do duboku u noć, epilog je poznat - kaže naš sagovornik blizak vrhu crno-belih. Iz drugog ugla: Snimak šanse Partizana koja će još dugo proganjati Grobare! (VIDEO) Incidente su sprečili ostali članovi Uprave, koji su nagovorili Popovića da podnese ostavku. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.