VERUJEM U TIM: Muslin se ne plaši srpskog mentaliteta u odlučujućim utakmicama!
Foto: Espreso

overavanje rusije

VERUJEM U TIM: Muslin se ne plaši srpskog mentaliteta u odlučujućim utakmicama!

Srbiju očekuje najpre gostovanje u Beču protiv Austrije 6. oktobra, a potom dočekuje kući u poslednjem kolu Gruziju 9. oktobra

Objavljeno: 13:13h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je da je svestan euforije zbog skoro izvesnog plasmana na Mundijal, ali da neće biti ni najmanjeg opuštanja u ekipi sve dok se i zvanično ne obezbedi put u Rusiju.

SPISAK REPREZENTACIJE ZA KRAJ KVALIFIKACIJA: Muslin opet pozvao dva nova igrača! (FOTO)

NOVI PARADOKS SRPSKOG FUDBALA: Bivši predsednik tužio klub još dok je sedeo u fotelji i sada ga bacio na ivicu ambisa!

Srbiju očekuje najpre gostovanje u Beču protiv Austrije 6. oktobra, a potom dočekuje kući u poslednjem kolu Gruziju 9. oktobra.

foto: REUTERS/Clodagh Kilcoyne

Naša reprezentacija je prva u grupi sa 4 boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Vels i 5 bodova ispred Republike Irske.

- Napravila se atmosfera da smo već na SP, ali moramo da uradimo sve odgovorno kao i do sada. Prva utakmica je uvek najvažnija, ide nam Austrija, razgovarao sam sa igračima, znamo da plasman još nije obezbeđen. Dugo sam u fudbalu, neki su imali i lakši raspored pa nisu uspeli. Pokušaćemo sve da završimo u Austriji, verujem u tim, ali ako i ne uspemo, imamo popravni i verujem da bismo u tom slučaju uspeli da pobedimo Gruziju u Beogradu i obezbedimo plasman na Mundijal - rekao je Muslin na konferenciji za medije u prostorijama FSS u Beogradu.

foto: Dado Đilas

On je priznao da je bodovna situacija čak i povoljnija nego što je očekivao na startu kvalifikacija.

- Verovao sam u ove momke, da nisam ne bih se ni prihvatio posla. Nadam se da ćemo u Beču imati prednost i na tribinama, jer domaćin ima samo teoretske sanse i da će nan navijači pomoći da se plasiramo - naveo je Muslin i dodao da se ne plaši srpskog mentaliteta jer je ekipa više puta, na prethodnih osam utakmica, pokazala ozbiljnost i da neće dozvoliti da sada nešto pokvari.

foto: Zorana Jevtić

Prema njegovim rečima, na spisku je dosta centralnih odbrambenih igrača iz objektivnih razloga.

- Maksimović ne može da igra prvu, imamo neizvesnost oko Vukovića i Mitrovića, nadam se da će biti spremni, plus povreda Zorana Tošića, čekamo preglede, mišić je u pitanju, to je dve ili tri nedelje, nažalost neću moći da računam na njega. Kostić ide na bolje, imamo još tri nedelje - objasnio je Muslin

foto: news1/dado Đilas

Muslin je obrazložio i poziv Nemanji Milunoviću.

- On je bio dobar na prvom okupljanju, vraća se polako posle povrede, malo igra, pa ne igra. Partija protiv Zvezde bila je najbolja preporuka. Takođe, znate da je moj saradnik Sergej Gurenko u Belorusiji, prati ga i preporučio je da ga pozovem - zaključio je Muslin

I OVO ĆE TEK DIĆI PRAŠINU! Igrači Napretka provocirali u Humskoj vređanjem Partizana i slavljenjem Zvezde! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Predstavljanje tima KK Crvena zvezda - Džejms Feldin za Espreso

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.