KAO DA DOLAZI REAL! Cena karte za utakmicu Voždovac-Zvezda nateraće vas da prenos gledate preko malih ekrana! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

bezobrazno skupo!

KAO DA DOLAZI REAL! Cena karte za utakmicu Voždovac-Zvezda nateraće vas da prenos gledate preko malih ekrana! (FOTO) (VIDEO)

Utakmica će se igrati na krovu tržnog centra Stadion u nedelju od 17 časova

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće u nedelju od 17 časova utakmicu protiv Voždovca u Superligi Srbije.

HRVATI U TRANSU ZBOG USPEHA ORLOVA! Najlepši kompliment dobio je Aleksandar Đorđević! (FOTO)

Nema previše dobrih vesti za crveno-bele pred gostovanje na stadionu na kom su prošle sezone izgubili titulu.

Povređen je Milan Borjan, ekipa je emotivno i fizički istrošena posle utakmice protiv BATE Borisova i Zvezdi će biti potrebna ogromna podrška navijača da bi došla do povoljnog rezultata na ovoj utakmici.

foto: REUTERS/Marko Djurica

Uprava Voždovca kao da je to znala, pa je za ovu utakmicu odredila neverovatno visoku cenu ulaznice. Ko bude želeo da posmatra utakmicu sa zapadne tribine stadiona Voždovca za to će morati da izdvoji čak 700 dinara.

ŠTA DA TI KAŽEM! ČUVALI SMO GA ODLIČNO, DAO JE SAMO 30: Ludački odgovori Gagija i Luče kad su ih pitali o Švedu! (VIDEO)

Karte za sektore na kojima će biti smešteni Delije i Invalidi neće biti u prodaji, a grupe će dobiti pod 350 karata. U slobodnoj prodaji će biti još 900 karata, koje će se prodavati isključivo u nedelju na biletarnici TC Stadion, od 10 do 17 časova, kada počinje utakmica.

BONUS VIDEO: Emotivni Sale Đorđević posle pobede nad Rusijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.