Lola Smiljanić sa bivšim saigračem potapao splav! Čašu i cigaru nije ispuštao, ali zato uz njega nije bilo nečeg na šta smo navikli da uvek bude! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

pravi je lola

Lola Smiljanić sa bivšim saigračem potapao splav! Čašu i cigaru nije ispuštao, ali zato uz njega nije bilo nečeg na šta smo navikli da uvek bude! (FOTO)

Redovan!

Objavljeno:

Lola na nastupu Seke Aleksić nije ispuštao cigaretu i čašu iz ruke, dok je njegov kolega sve vreme razmenjivao nežnosti s devojkom.

Pazite na uznemirujući sadržaj, jer smo budale: Hrvati gaze po svojim košarkašima bez milosti! (FOTO)

Milan Lola Smiljanić i Marko Šćepović rešili su da u pauzi od utakmica sebi daju malo oduška, pa su tokom boravka u Beogradu izašli na jedan popularni splav.

Poznato je da fudbaleri obožavaju noćne izlaske u srpskoj prestonici, a kada su čuli da na jednom splavu nastupa Seka Aleksić, prvi su pohitali Lola i Šćepović. Fudbaleri su celu noć bili veseli i glasno su pevali Sekine najveće hitove.

foto: Damir Dervišagić

Poznato je da fudbaleri obožavaju noćne izlaske u srpskoj prestonici, a kada su čuli da na jednom splavu nastupa Seka Aleksić, prvi su pohitali Lola i Šćepović. Fudbaleri su celu noć bili veseli i glasno su pevali Sekine najveće hitove. Prisutni su kod Smiljanića mogli da primete nešto neobično - fudbaler je celo veče solirao i, za divno čudo, nije bio okružen ženama.

foto: Damir Dervišagić

Da li se Lola zaljubio i skrasio pored neke devojke, ne znamo, ali ono što mu zameramo je što nije gasio cigaretu. A ni ispuštao čašu s alkoholom. S druge strane, njegov kolega Marko uživao je zavaljen u separeu sa javnosti nepoznatom devojkom. Šćepović se sve vreme došaptavao sa atraktivnom plavušom, a u jednom momentu ju je zagrlio i poljubio. Od nje se nije odvojio cele noći.

Priča Stefana Jovića o tome šta su srpski košarkaši radili posle poraza od Rusije, jasno stavlja do znanja koliko su posvećeni istom cilju!

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.